Βραζιλία: Δολοφόνησαν επτά άτομα που γέλασαν όταν έχασαν στο μπιλιάρδο – ΒΙΝΤΕΟ σοκ από το μακελειό

Λουτρό αίματος σε αίθουσα μπιλιάρδου στη Βραζιλία. Δύο ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν επτά άτομα, ανάμεσά τους ένα 12χρονο κορίτσι, σε μία έκρηξη οργής καθώς… έχασαν δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί το αποτρόπαιο έγκλημα, που συνέβη στην πόλη Σινόπ, στο Μάτο Γκρόσο, την Τρίτη. Ένας δράστης, κρατώντας ένα πιστόλι δίνει εντολή στους ομήρους του να παραταχθούν σε έναν τοίχο, ενώ ο συνεργός του σπεύδει σε ένα παρκαρισμένο φορτηγό και παίρνει ένα κυνηγετικό όπλο.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο δεύτερος ένοπλος επιστρέφει στην αίθουσα και οι δυο τους αρχίζουν να πυροβολούν τους αιχμαλώτους τους από κοντινή απόσταση, χωρίς να τους αφήνουν κάποια πιθανότητα διαφυγής.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δράστες είναι ο 30χρονος Έντγκαρ Ρικάρντο ντε Ολιβέιρα και ο 27χρονος Εζεκίας Σόουζα Ριμπέιρο. Οι δυο τους τράπηκαν σε φυγή μετά το έγκλημα και αναζητούνται.

Ο Έντγκαρ Ρικάρντο ντε Ολιβέιρα και ο Εζεκίας Σόουζα Ριμπέιρο

Οι ανακριτές συγκεντρώνουν μαρτυρίες και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων. Εκπρόσωπος της αστυνομίας εξήγησε ότι το πρωί της Τρίτης ο Ολιβέιρα είχε παίξει ένα παιχνίδι μπιλιάρδου με ένα από τα θύματα και έχασε περίπου 4.000 ρεάλ Βραζιλίας (640 λίρες).

Το απόγευμα, επέστρεψε με τον Ριμπέιρο και προκάλεσε τον άνδρα να παίξουν για δεύτερη φορά. Ωστόσο, έχασε ξανά, με αποτέλεσμα οι παριστάμενοι να ξεσπάσουν σε γέλια. Τότε, οι δύο δράστες εξοργίστηκαν και δολοφόνησαν σχεδόν όλους όσους ήταν παρόντες.

Έξι από τα θύματα άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στην αίθουσα, καθώς πυροβολήθηκαν από κοντινή απόσταση. Ανάμεσά τους και μία 12χρονη. Το έβδομο θύμα, ένας 47χρονος άνδρας, διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο, αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η 12χρονη που έπεσε νεκρή από τα πυρά των δραστών

Οι δράστες άφησαν ζωντανή μία γυναίκα, η οποία ήταν τρομοκρατημένη και κρατούσε ψηλά τα χέρια της, ακόμη και μετά την αποχώρηση των ενόπλων.

Πριν διαφύγουν, οι αδίστακτοι δολοφόνοι πήγαν σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου και μάζεψαν χαρτονομίσματα και ψιλά. Σταμάτησαν, επίσης, για να κλέψουν την τσάντα ενός εκ των θυμάτων τους, ενώ η τρομοκρατημένη γυναίκα τους παρακολουθούσε σιωπηλά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι ένοπλοι εκδικήθηκαν αδιάκριτα σχεδόν όλους όσους ήταν παρόντες στην αίθουσα του μπιλιάρδου, ανεξάρτητα από το αν εμπλέκονταν στο παιχνίδι και το στοίχημα.

Οι ντετέκτιβ αναζητούν τώρα τους δολοφόνους. Σύμφωνα με αστυνομικά αρχεία, ο Ολιβέιρα είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. Αλλά και ο Ριμπέιρο έχει σοβαρό ποινικό μητρώο, που περιλαμβάνει συλλήψεις για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, ληστεία, επίθεση και απειλή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ