Ρόδος: «Είναι πλεκτάνη, πώς γίνεται να σκότωσα τον πατέρα μου και μετά να μιλάω μαζί του» λέει ο κατηγορούμενος για τον φόνο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καρυώτη, τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Σε βάρος του Βαγγέλη Κουλιανού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 75χρονου πατέρα του Γιώργου Καρυώτη.

Ο 40χρονος μιλώντας στο Mega δηλώνει αθώος και κάνει λόγο για ολιγωρία των Αρχών στη Ρόδο:

«Όταν βρήκα τον πατέρα μου στις 14 Ιουνίου, είχα σταματήσει έξω από το σπίτι. Ακριβώς στη μεσοτοιχία που βρισκόμαστε, μένει κάποια … γειτόνισσά μας. Εκείνη την στιγμή ήταν μαζί με τον … και με φώναξε η κοπέλα αυτή για να πάω να πάρω κάποιο πριόνι, μου ζήτησε ένα πριόνι από τον πατέρα μου, να πάω στη μεσοτοιχία για να κόψω κάποιο δέντρο επειδή έμπαιναν τα μυγάκια της κοπέλας μέσα.

Σήμερα με κάλεσαν από την ασφάλεια (…) και κατέβηκα μαζί με την αδερφή μου στο αστυνομικό τμήμα και μας έδωσε κάποιο χαρτί.

Με κήρυξαν ποινικά διώξιμo, ότι εγώ έκανα δηλαδή το έγκλημα. Στις 14 Ιουνίου ξεκίνησε το μαρτύριό μου εμένα, με κατηγόρησαν ότι σκότωσα τον πατέρα μου.

Με κατηγόρησαν για χίλια δυο πράγματα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη αλλά δεν τους άρεσαν αυτά που τους έλεγα εγώ. Για να σας δώσω μια πλήρη εικόνα πώς με κατηγόρησαν.  Εμένα με κατηγόρησαν ότι 12 Ιουνίου και 14 που βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, με πιάνει η κάμερα που έμπαινα από τον Άη Γιάννη μέσα. Στις 13 Ιουνίου, δε με πιάνει καθόλου η κάμερα, που είχα μπει μέσα στον πατέρα μου και η ώρα ήταν γύρω στις 15.00 με 15.30 και είχα κάτσει μέχρι τις 17.30.

Ήταν ζωντανός και μάλιστα το είχα αράξει το μηχανάκι μου έξω από το σπίτι, εκεί στην αυλή, μπαίνω μέσα, φώναζα μπαμπά, βγήκε έξω, φορούσε τις πυτζαμούλες του, μου έκανε με το χέρι ‘έλα μέσα’, μπήκα μέσα, μου έβαλε μια πορτοκαλάδα ήπια και καθόμασταν και συζητούσαμε για χίλια δυο πράγματα (…) και με κατηγόρησαν οι κύριοι ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες. Τα σχεδίασες όλα τέλεια για να μην σε βρούμε τόσο καιρό. Εγώ; Εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στην Αγγελική Νικολούλη και έλεγα για το θέμα μου.

Τώρα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, σε πλεκτάνη. Οι συγκεκριμένοι τρεις αστυνομικοί προσπαθούν εις βάρος μου γιατί δεν έχουν βρει κάτι χειροπιαστό. Εγώ είχα πει ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο και δεν με άκουγε κανένας. Ασχολούνταν μόνο με εμένα, γιατί ασχολήθηκαν με εμένα; Τους έδωσα πάρα πολλά στοιχεία που δεν τα αξιοποίησαν. Τους έδωσα κάποιες υποψίες που είχα στο μυαλό μου για κάποια άτομα».

Αδελφή 40χρονου: «Δεν είχε λόγους να σκοτώσει τον πατέρα μας»

«Είναι αθώος, δεν είχε λόγους να σκοτώσει τον πατέρα μας», λέει η αδελφή του 40χρονου που μίλησε στην εκπομπή T-Live. Επίσης ισχυρίστηκε ότι «κάτι άλλο έγινε» και αμφισβήτησε ότι ο αδελφός της έμεινε επί 3 ώρες στο σπίτι του θύματος τους, ενώ για το αποτύπωμα που βρέθηκε στο πόδι του κρεβατιού, η ίδια υιοθετεί την θέση του αδελφού της ότι βοήθησε στο καθάρισμα του σπιτιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ