Πάρτι στα social media για Μπισμπίκη – Βανδή: «Φυλάξου Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» – Η «ξεχασμένη» συνέντευξη του ηθοποιού

Ο έρωτας του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή και οι δημόσιες εμφανίσεις τους αποτελούν το αγαπημένο θέμα των χρηστών των social media.

Σχόλια άλλοτε βιτριολικά, άλλοτε δηκτικά και άλλοτε υποστηρικτικά ρίχνουν καθημερινά νερό στον μύλο των αντιδράσεων ειδικά έπειτα την τελευταία δημόσια εκδήλωση αγάπης του ζευγαριού στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Μάλιστα οι χρήστες των social media βρήκαν μία παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο ηθοποιός στον ΑΝΤ1. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία ήταν μαζί για 16 χρόνια.

Ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτά τους λέγοντας: «Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος» έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης.

@xristinaalexatou #bisbikis #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou💞💞💜 #feredinos #fallinlove #erotas #passion #interview #vasilisbisbikis ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Alexatou

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν κατά κυρίως χιουμοριστικά με το «Φυλάξου Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» να κλέβει την παράσταση.

Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του

Πάντως, χθες, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, με μια αινιγματική ανάρτηση στα social media δείχνει να μην εγκρίνει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μία σκιά και στη λεζάντα έγραψε: «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο δημοφιλές ζευγάρι. Να σημειωθεί ότι το πρώην ζευγάρι έχει έναν γιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ