Βίντεο σοκ από τον σεισμό στην Ταϊλάνδη: Καθαριστής τζαμιών κρέμεται από ουρανοξύστη και προσπαθεί να σωθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που ένας καθαριστής τζαμιών στην Ταϊλάνδη κρέμεται από ουρανοξύστη με σχοινί και προσπαθεί να σωθεί κατά την διάρκεια του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ στην Μιανμάρ έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Μιανμάρ: Καρέ καρέ η στιγμή της διάσωσης μίας γυναίκας – Ήταν εγκλωβισμένη 30 ώρες στα ερείπια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο άνδρας ήταν δεμένος με σχοινί σε ουρανοξύστη στην Μπανγκόκ όταν η γη άρχισε να τρέμει. Στην συνέχεια άρχισε να πέφτει πάνω του μεγάλος όγκος νερού από την πισίνα στην οροφή του κτιρίου.

Για να αποφύγει το νερό προσπάθησε να πάει στο πλαϊνό τμήμα του κτιρίου και λίγο αργότερα αρχίζει να χαλαρώνει το σχοινί για να κατέβει στο έδαφος.

Κινδυνεύει η Ελλάδα από σεισμούς όπως της Μιανμάρ; – Τι εκτιμά ο Άκης Τσελέντης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK