Βίντεο: «Παράξενα όντα» ύψους 3 μέτρων φαίνονται να διασχίζουν νησί της Βραζιλίας – Τα σενάρια… για εξωγήινους

Νέο βίντεο δείχνει δύο γιγάντια πλάσματα που μοιάζουν με άνθρωπο να κάνουν βόλτες στους πρόποδες ενός μικρού νησιού της Βραζιλίας, κάτι που ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι απόδειξη ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη.

Ένα από τα «παράξενα όντα» είναι περίπου 3 μέτρα και φαίνεται να βλέπει τα αξιοθέατα του Ilha do Mel, ενός νησιού δύο μίλια μακριά από τις ακτές της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, καθώς ένα άλλο στέκεται πολύ πίσω, δείχνει το βίντεο.

Στέκονται με σιγουριά στην κορυφή του λόφου, στον οποίο οι ντόπιοι λένε ότι είναι δύσκολο να φτάσει κανείς, με τον θάμνο να φτάνει μόλις τα γόνατά τους.

Τα δύο όντα κουνούν τα χέρια με έναν απόκοσμο τρόπο που θυμίζει βέβαια κάτι που κάνει κάποιος γήινος, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πείσει τους αυτόπτες μάρτυρες ότι δεν ήταν εξωγήινοι.

«Είναι πολύ μεγάλο για να είναι άνθρωπος», λέει ένα άτομο στο βίντεο, σύμφωνα το  JB Litoral. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JB Litoral (@jblitoral)

«Κοιτάξτε τον τρόπο που κινείται, είναι πραγματικά περίεργο! Κοιτάξτε το μέγεθος αυτών των περασμένων, είναι πολύ γρήγορο», απαντά ένας άλλος.

Το βίντεο προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση μόλις δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Για μένα είναι αρκετό να δω την ταχύτητα με την οποία αυτό το πλάσμα κατεβαίνει τον λόφο. Όποιος έχει κάνει μονοπάτια σε λόφους σαν αυτόν, ξέρει ότι δεν κατεβαίνεις έναν τέτοιο λόφο σε 1-2 λεπτά», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

«Ο τρόπος που κινούνται θυμίζει πολλά πλάσματα [από την ταινία Men in Black]», είπε ένας άλλος. Άλλος χρήστης σχολίασε: «Ένα πράγμα ξέρω… δεν θα ξαναπατήσω εκεί».

Άλλοι, πιο δύσπιστοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι το ανατριχιαστικό βίντεο ήταν πιθανότατα απλώς αποτέλεσμα προοπτικής.

Ακόμη και η κυβέρνηση της Βραζιλίας συμμετείχε στη διασκέδαση – αν και δεν επιβεβαίωσε αν οι γίγαντες ήταν τουρίστες από άλλη χώρα – ή άλλο πλανήτη.

«Σούρεαααααααλ τι έγινε στο Ilha do Mel!!! Το Great Summer at Paraná είναι μια άλλη ιστορία και ακόμη και «παράξενα όντα» ήρθαν να το ελέγξουν», έγραψε η πολιτειακή κυβέρνηση της Paraná στο X.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ