ΒΙΝΤΕΟ-Βρήκε τη μητέρα της στο Facebook

ΒΙΝΤΕΟ-Βρήκε τη μητέρα της στο Facebook

Μια γυναίκα που είχε εγκαταλειφθεί ως  νεογέννητο στις τουαλέτες ενός fast food στη Πενσυλβάνια, βρήκε τη βιολογική της μητέρα μόλις τρεις εβδομάδες μετά την ανάρτηση μιας αναζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Απόλυτη χαρά» δήλωσε η 27χρονη Katheryn Deprill , ότι αισθάνθηκε όταν συνάντησε τη βιολογική μητέρα της για πρώτη φορά την προηγούμενη Δευτέρα στο γραφείο ενός δικηγόρου .

«Είναι καλύτερο από οτιδήποτε θα μπορούσα να έχω φανταστεί ποτέ . Είναι τόσο γλυκό και καταπληκτικό . Είμαι τόσο χαρούμενη», δήλωσε η Deprill , που έχει γίνει γνωστή ως το “Burger King Baby”.

Η Deprill ξεκίνησε την αναζήτησή της στις 2 Μαρτίου με την ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook μιας φωτογραφίας στην οποία κρατούσε ένα χαρτόνι που έγραφε , “Αναζητώ τη μητέρα μου …. Με εγκατέλειψε στο μπάνιο ενός Burger King λίγες ώρες μετά τη γέννησή μου… “.

Περισσότεροι από 30.000 χρήστες είδαν τη φωτογραφία και η ιστορία της Deprill τράβηξε το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης. Κάπως έτσι, η βιολογική της μητέρα, αναγνώρισε στο πρόσωπο της Deprill το μωρό που είχε εγκαταλείψει.

« Φαινόταν σαν να έψαχνα στον καθρέφτη », είπε  η γυναίκα όταν είδε τη μητέρα της με την οποία η ομοιότητά είναι συγκλονιστική. «Πήρα την αγκαλιά που ήθελα τα τελευταία 27 χρόνια» είπε και δήλωσε σίγουρη ότι στο εξής θα έχουν σίγουρα επαφή. Το μόνο που έμαθε σχετικά με τη σύλληψή της ήταν ότι η μητέρα της ήταν μόλις 16 ετών και βρισκόταν σε ταξίδι στο εξωτερικό όταν τη συνέλαβε. Η γυναίκα είπε ότι έκρυψε την εγκυμοσύνη από τους γονείς της και γέννησε μόνη της στην κρεβατοκάμαρά της. Ζήτησε κλαίγοντας από την κόρη της να τη συγχωρέσει και η 27χρονη είπε: ” 110 τοις εκατό , απολύτως . “

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ