Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς ο Κάρολος έμαθε για την επιδείνωση της υγείας της—Το τηλεφώνημα και η σιωπή

Το πώς ο Κάρολος έμαθε για την επιδείνωση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, αποκάλυψε σήμερα ένας δημοσιογράφος διαπιστευμένος στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Όπως προκύπτει από τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Κάρολος έμαθε μόλις λίγες ώρες νωρίτερα από το κοινό ότι η κατάσταση της υγείας της μητέρας του, είχε επιδεινωθεί.

Ο Τζακ Ρόιστον μιλώντας στο The Royal Beat, ανέφερε ότι ο Κάρολος άκουσε τα νέα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Σκωτία στο Dumfries House με την σύζυγό του Καμίλα.

Τόνισε πως όπως είχε πει η Τζένα Μπους Χάγκερ, η Καμίλα επρόκειτο να της παραχωρήσει συνέντευξη όταν άκουσαν βήματα στον διάδρομο.

“Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν στο Dumfries House. Η Καμίλα επρόκειτο να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την Τζένα Μπους Χάγκερ, η οποία είπε ότι άκουσε βήματα στον διάδρομο”, ανέφερε και πρόσθεσε: Ο Κάρολος έλαβε μία κλήση, όλα ήταν σιωπηλά και τους ζητήθηκε να σιωπήσουν. Το επόμενο πράγμα που έμαθε, ήταν ότι ο Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονταν σε ελικόπτερο”.

Αυτό συνέβη στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου. “Δεν έδωσαν στον Κάρολο 1 ή 2 ώρες πριν το πουν στο κοινό”, συμπλήρωσε.

Πηγές έχουν αναφέρει ότι μόνο ο Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα κατάφεραν να φτάσουν στο βασιλικό κτήμα του Μπαλμόραλ πριν από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ