Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια εγγόνια της θα σταθούν δίπλα στο φέρετρο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του Χάρι θα σταθούν στις δύο κορυφές του φερέτρου της βασίλισσας Ελισάβετ στην αγρυπνία το Σάββατο. Όπως έγινε γνωστό και τα 8 εγγόνια της βασίλισσας θα είναι εκεί, ενώ θα επιτραπεί τελικά στον Δούκα του Σάσεξ να φορέσει την στρατιωτική στολή κατόπιν αιτήματος του Βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι θα σταθούν στο κεφάλι και στα πόδια του φέρετρου της βασίλισσας σε ειδική αγρυπνία το βράδυ του Σαββάτου μαζί με τα οκτώ εγγόνια της Ελισάβετ. Ο Δούκας του Σάσεξ θα φορέσει στρατιωτική στολή – την οποία δεν φόρεσε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης πομπής της Τετάρτης από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ.

Θεωρείται η πιο πρόσφατη κίνηση συμφιλίωσης μεταξύ του Βασιλιά και του γιου του, των οποίων οι σχέσεις είναι τεταμένες από τότε που ο Χάρι εγκατέλειψε την χώρα μετά το Megxit.

Οι συγγενείς θα σταθούν σε ήσυχη περισυλλογή γύρω από τη γιαγιά τους για ένα τέταρτο της ώρας ως ένδειξη σεβασμού. Οι γονείς τους θα κάνουν το ίδιο απόψε.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, 40 ετών, θα πλαισιωθεί από την Zara Tindall, 41 ετών, και τον Peter Phillips, 44 ετών, ο Δούκας του Σάσεξ, 38 ετών, από τις πριγκίπισσες Βεατρίκη, 34 ετών, και την Ευγενία, 32 ετών, με τη Λαίδη Λουίζ, 18 ετών, και τον Τζέιμς, Βίσκομη Σέβερν, 14 ετών, στη μέση.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ