Βασίλισσα Ελισάβετ: Ουίλιαμ και Χάρι περπάτησαν δίπλα ο ένας στον άλλον στη νεκρική πομπή

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι περπάτησαν ο ένας δίπλα στον άλλο, πίσω από τον βασιλιά Κάρολο Γ’, ακολουθώντας το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προς το Γουέστμινστερ Χολ, όπου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Τα δύο αδέλφια φαίνεται ότι ένωσε η θλίψη τους για τον θάνατο της γιαγιάς τους. Η νέα κοινή τους εμφάνιση, στέλνει ένα επιπλέον μήνυμα ενότητας.

πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ
Οι δύο πρίγκιπες περπάτησαν ο ένας δίπλα στον άλλον

Η βασιλική οικογένεια συνόδευσε την Ελισάβετ με τα πόδια στη νεκρική πομπή προς την αίθουσα του Γουέστμινστερ, όπου εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να σταθούν στην ουρά επί ώρες προκειμένου να αποτίσουν τα σέβη τους τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ
Γουίλιαμ και Χάρι στη νεκρική πομπή

Τέσσερις ημέρες νωρίτερα, το Σάββατο, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και μαζί με τις συζύγους τους πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους. Έκαναν, συγκεκριμένα, μία βόλτα έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ.

Σήμερα το απόγευμα, ο Κάρολος, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο δούκας του Σάσεξ, μαζί με τον δούκα της Υόρκης, την πριγκίπισσα Βασιλική και τον κόμη του Γουέσεξ, πήραν μέρος στη νεκρική πομπή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ