UFO: Έρχονται νέες αποκαλύψεις στο Κογκρέσο – Εντοπίστηκε και στην Ευρώπη εξωγήινο αεροσκάφος;

Το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει στα χέρια του στοιχεία και λεπτομέρειες για UFO και αναμένεται να τα αποκαλύψει στο Κογκρέσο, σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο των υπηρεσιών Ασφαλείας των ΗΠΑ.

Αναστάτωση προκάλεσαν οι δορυφόροι του Έλον Μασκ σε Ρόδο και Εύβοια – «Νόμιζαν ότι είναι UFO»

Ο Κρίστοφερ Μέλον, πρώην βοηθός του υπουργού Άμυνας για θέματα πληροφοριών, αποκάλυψε ότι οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν στοιχεία για UFO. «Μου είπαν ότι αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας και πρώην αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών έχουν ανακτήσει τεχνολογία που δεν προέρχεται από αυτήν τη Γη», ανέφερε ο Κρίστοφερ Μέλον.

Παράλληλα εξήγησε ότι ο ειδικός σε θέμα εξωγήινης ζωής, Ντέιβιντ Γκράσκ αναμένεται να καταθέσει αποκαλυπτικές λεπτομέρειες στο Κογκρέσο για το πρόγραμμα ανάκτησης διαστημικών αεροσκαφών του Πενταγώνου.

UFO: Είμαστε τελικά μόνοι στο σύμπαν; – Έξι περιπτώσεις που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε – ΦΩΤΟ

«Ο στόχος εδώ, νομίζω, και η ευκαιρία, είναι ο αμερικανικός λαός να καταλάβει καλύτερα γιατί τόσοι πολλοί στο Κογκρέσο παίρνουν στα σοβαρά την ιδέα ότι υπάρχουν UFO, UAP [μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα] που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ και την σχετική φήμη και ισχυρισμό ότι μπορεί να έχουμε στην κατοχή μας τεχνολογία που δεν ανήκει σε αυτό τον κόσμο, η οποία ανακτήθηκε από το διαστημικό πρόγραμμα κάποιου άλλου», τόνισε ο Κρίστοφερ Μέλον.

Να σημειωθεί ότι ο Μέλον ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το 2017 στην εφημερίδα New York Times το βίντεο με τρία UFO. Μάλιστα είπε ότι πιστεύει τους ισχυρισμούς του Γκράσκ ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συλλέγουν εξωγήινα αεροσκάφη από ολόκληρο τον κόσμο με την βοήθεια ξένων ηγετών.

Σάλος στο Λας Βέγκας: «Έχουμε εξωγήινους στην αυλή» – Αστροφυσικός απαντά για τα ύποπτα UFO

Τον περασμένο μήνα ο Ντέβιντ Γκράσκ είχε υποστηρίξει ότι ένα από τα πρώτα εξωγήινα αεροσκάφη δόθηκε στους Αμερικανούς από τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνο. Το UFO φέρεται να είχε βρεθεί στην Ματζέντα της Ιταλίας το 1933 και ήταν η πρώτη φορά που εντοπιζόταν τέτοιο σκάφος στην Ευρώπη. Οι ιταλικές αρχές, σύμφωνα με τον Γκρασκ, το εντόπισαν σχεδόν άθικτο και το μετέφεραν σε μία ασφαλή αεροπορική βάση στην Ιταλία μέχρι το 1945.

Σύμφωνα με τον Γκρασκ, εκείνη την χρονιά ο Πάπας επενέβη, ενημέρωσε τους Αμερικανούς για το εύρημα της Ιταλίας και τελικά οι ΗΠΑ κατάφεραν να το πάρουν στα χέρια τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ