Τρόμος σε πτήση – Τραυματίστηκε στο κεφάλι γυναίκα λόγω των έντονων αναταράξεων – ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόμο έζησαν επιβάτες σε πτήση της Aeroflot που εκτελούσε το δρομολόγιο Πετροπαβλόσκ Καμτσάτσκι – Μόσχα, λόγω έντονων αναταράξεων. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, οι επιβάτες ήταν τρομοκρατημένοι καθώς το αεροσκάφος «τρανταζόταν» από τις αναταράξεις την στιγμή που πετούσε πάνω από τα βόρεια Ουράλια Όρη, με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν «γαντζωθεί» από τα καθίσματα.

Επιβάτιδα που μίλησε κατόπιν στην Ιζβέστια περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές. Σύμφωνα με την ίδια, το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες ότι θα υπήρχαν σε αναταράξεις, ζητώντας τους να δέσουν τις ζώνες ασφαλείας τους. Ωστόσο αργότερα, τους ζητήθηκε να ξαπλώσουν στο πάτωμα.

«Ήταν σαν να πέφταμε κάτω. Ήταν τρομακτικό. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά, υπήρχαν ισχυρές αναταράξεις. Η γυναίκα που τραυματίστηκε βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην τουαλέτα και προσπαθούσε να φτάσει στη θέση της. Όταν το αεροπλάνο έπεσε, τραυματίστηκε στο κεφάλι», είπε ο Λιούμποφ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ