Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Προσπάθησε να τον αποκεφαλίσει με ψαλίδι μέσα σε ψιλικατζίδικο

Σοκάρει ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου ένας 36χρονος προσπάθησε να αποκεφαλίσει με ψαλίδι έναν άνδρα σε ψιλικατζίδικο. 

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης μαχαίρωσε τον άνδρα, που αποδείχθηκε ότι ήταν γνωστός του, 40 φορές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λι, ο Έντμουντ Κλαρκ, 36 ετών, μπήκε στο μαγαζί με τον γιο ενός ηλικιωμένου άνδρα τον οποίο φροντίζει.

Το βίντεο δείχνει τον Κλαρκ να αρπάζει ξαφνικά ένα ψαλίδι που βρήκε μέσα στο κατάστημα και να κυνηγά σε κατάσταση αμόκ το θύμα. Μάλιστα, φέρεται να άρπαξε και άλλα μαχαίρια που είδε μπροστά του μέσα στο κατάστημα, στην προσπάθειά του να αποκεφαλίσει το θύμα.

Η επίθεση διήρκεσε αρκετά λεπτά πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο  νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό και το σώμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα WINK, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα, ο Κλαρκ είχε εργαστεί ως επιστάτης για λογαριασμό του πατέρα του θύματος για περίπου μια δεκαετία. Θύτης και θύμα συναντήθηκαν κάποια στιγμή πριν από το συμβάν και ο Κλαρκ ζήτησε να πάει στο μαγαζί για να πάρει κάτι να φάει.

Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, πριν επιτεθεί, ο Κλαρκ άρχισε να έχει παραισθήσεις και φώναζε ότι έγινε στόχος ενός άγνωστου εχθρού.

Ο Κλάρκ προσπάθησε να αποκεφαλίσει το θύμα, ανέφερε το WINK. Συνελήφθη στο σημείο και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Αυτό το αηδιαστικό έγκλημα δεν θα γίνει ανεκτό στην κομητεία Λι», είπε ο σερίφης Carmine Marceno. «Είμαι περήφανος για τη γρήγορη ανταπόκριση των αστυνομικών που βοήθησαν να σωθεί η ζωή του θύματος και για τη σκληρή δουλειά των ντετέκτιβ μου να βγάλουν τον Κλαρκ από το δρόμο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ