Τρομακτικό βίντεο: Αλιγάτορας επιτέθηκε σε ζευγάρι που ήταν μέσα σε αμαξάκι του γκολφ

Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα δέχθηκε επίθεση από έναν αλιγάτορα ενώ επέβαινε σε ένα αμαξάκι του γκολφ, όπως φαίνεται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Τα πλάνα κατέγραψε μία γυναίκα, η Denise Prues, η οποία είδε το τεράστιο ερπετό να κινείται ανάμεσα σε σπίτια σε κατοικημένη περιοχή στην Ave Maria της Φλόριντα. Ο αλιγάτορας βρισκόταν απέναντι από μια λίμνη, όταν ένα ζευγάρι περνούσε με το αμαξάκι του γκολφ.

Ο αλιγάτορας φαίνεται να επιταχύνει, να ανοίγει τα σαγόνια του και να επιτίθεται στο ζευγάρι. Ωστόσο τα γρήγορα αντανακλαστικά του άνδρα που οδηγούσε απέτρεψαν τα χειρότερα. Βλέποντας το ερπετό να κινείται απειλητικά προς το μέρος τους, έστριψε γρήγορα και απέφυγε την επίθεση. Μάλιστα το αμαξίδιο παραλίγο να καταλήξει εντός της λίμνης αλλά ο οδηγός κατάφερε να το επαναφέρει στον δρομάκι.

Το ζευγάρι στην συνέχεια εγκατέλειψε γρήγορα το σημείο και ο αλιγάτορας μπήκε στη συνέχεια στη λίμνη.

Η Prues ακούγεται να λέει: “Ω, Θεέ μου” ακούγεται να λέει η Denise Prues, καθώς καταγράφει το τρομακτικό βίντεο. «Άκουσα έναν θόρυβο στην πλαϊνή αυλή, κοίταξα ψηλά και είδα έναν αλιγάτορα να κινείται αργά ανάμεσα στα σπίτια. Μιλούσα στο τηλέφωνό μου, οπότε [άλλαξα] γρήγορα σε βίντεο» δήλωσε η Prues στο Storyful.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

Ο ιστότοπος της Επιτροπής Προστασίας Αλιείας και Άγριας Ζωής της Φλόριντα (FWC) παρέχει συμβουλές σχετικά με το πώς οι κάτοικοι της Sunshine State μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς από επιθέσεις αλιγάτορα.

«Να έχετε επίγνωση της πιθανότητας εμφάνισης αλιγάτορων όταν βρίσκεστε σε ή κοντά σε γλυκά ή υφάλμυρα νερά», αναφέρει ένα φυλλάδιο που έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο της FWC. «Δαγκώματα μπορεί να συμβούν όταν οι άνθρωποι δεν δίνουν αρκετή προσοχή στο περιβάλλον τους όταν εργάζονται ή διασκεδάζουν κοντά σε νερό».

Η υπηρεσία αναφέρει ότι οι αλιγάτορες σπάνια προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς στη Φλόριντα. «Γενικά, οι αλιγάτορες μήκους μικρότερου των δύο μέτρων δεν είναι αρκετά μεγάλοι ώστε να είναι επικίνδυνοι», συμβουλεύει το FWC.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ