Τρομακτικό βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός 67χρονου με Αλτσχάιμερ που μπερδεύτηκε και προσπάθησε να μπει σε λάθος αυτοκίνητο

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας 67χρονος πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε ένα πάρκινγκ στο Χιούστον στις ΗΠΑ, καθώς μπέρδεψε το αυτοκίνητο των δραστών με το αυτοκίνητο της κόρης του.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο άνδρες οι οποίοι ξυλοκόπησαν άγρια και λήστεψαν τον 67χρονο με Αλτσχάιμερ και άνοια.

Ο ηλικιωμένος Florentino Hurtado και η σύζυγός του είχαν πάει για ψώνια σε μια τοπική αγορά το Σάββατο. Ο Hurtado έμεινε στο αυτοκίνητο ενώ η γυναίκα του μπήκε μέσα στο κατάστημα, είπε στο ABC13 η κόρη του, Jessica.

Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 67χρονο να βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας αποπροσανατολισμένος τον χώρο – κάτι που η Jessica είπε ότι είναι χαρακτηριστικό του πατέρα της λόγω της κατάσταση της υγείας του. Στη συνέχεια προσπαθεί να τραβήξει το χερούλι της πόρτας του λάθος αυτοκινήτου, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Ο Trayvon Lockridge και ο Deroderic Stephens, που φαίνεται ότι ήταν κάτοχοι του αυτοκινήτου, βγήκαν από αυτό και χτύπησαν βάναυσα τον ηλικιωμένο άνδρα, πετώντας τον κάτω στον δρόμο και χτυπώντας τον επανειλημμένα, όπως δείχνει το βίντεο.

Οι δράστες έκλεψαν το κινητό του Hurtado πριν φύγουν, αφήνοντάς τον αβοήθητο στο έδαφος.

«Μπορείς να τον δεις να σκοντάφτει και να σηκώνεται, και μπορείς επίσης να πεις ότι ήταν προφανώς μπερδεμένος και ζαλισμένος, και άρχισε να περιφέρεται προς το ενεχυροδανειστήριο», είπε η Τζέσικα στο ABC13.

Ο Hurtado, που ζυγίζει λιγότερο από 100 κιλά, υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και πιθανή βλάβη στον εγκέφαλο από τα τραύματα, το μάτι του έχει μαυρίσει, ενώ έκανε πολλά ράμματα, είπε η οικογένειά του.

Η Jessica είπε ότι ο πατέρας της δεν μιλάει αγγλικά, κάτι που ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο σε όσα συνέβησαν.

«Δεν του άξιζε. Με ένα απλό «Φύγε», ο μπαμπάς μου θα είχε φύγει», τόνισε η κόρη του 67χρονου.

Ο Lockridge και ο Stephens εντοπίστηκαν από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για ληστεία σε βάρος ατόμου άνω των 65 ετών, είπαν αξιωματούχοι στο πρακτορείο.

Ο Hurtado κάποια στιγμή ανακάλεσε στη μνήμη του την επίθεση, αλλά από τότε δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη και πώς τραυματίστηκε.

«Καταλαβαίνω ότι ο πατέρας μου έκανε ένα φρικτό λάθος, αλλά δεν του άξιζε αυτό που του έκανε αυτό το άτομο, οπότε είναι πολύ δύσκολο για όλους μας», είπε η Jessica. «Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν τους ανθρώπους που πάσχουν από Αλτσχάιμερ ή απλώς τους ηλικιωμένους. Όλοι μπερδεύονται».

Ο 30χρονος Lockridge, δεν έχει ποινικό παρελθόν, ενώ αντίθετα ο 37χρονος Stephens έχει απασχολήσει ξανά στις αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ