Στέλιος Ρόκκος: Το συγκινητικό βίντεο μαζί με τον αδελφό του όταν πήγαν για ψάρεμα – Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου

Τραγικές στιγμές βιώνει ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, καθώς πέθανε ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος. Ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Ο αδελφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα, πήγε το πρωί του Σαββάτου για ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο. Ωστόσο, δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να σημάνει “συναγερμός” και να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του Λιμενικού Σώματος, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, εντόπισαν την βάρκα, τον εξοπλισμό και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Δυστυχώς, ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου

Ο αδελφός του τραγουδιστή, φαίνεται πως είχε ιδιαίτερη αγάπη στη θάλασσα και στο ψάρεμα. Ήταν 18 Δεκεμβρίου, όταν ο Νίκος Ρόκκος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες που έδειχνε το καΐκι του, γράφοντας «έτοιμος» στην λεζάντα.

Το βίντεο με τα δύο αδέλφια να ψαρεύουν μαζί

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη λατρεία του για το ψάρεμα, ενώ όπως φαίνεται, το ψάρεμα ήταν οικογενειακή υπόθεση. Τα δύο αδέλφια είχαν γυρίσει και βίντεο στο YouTube με αφορμή τη συνέντευξη που είχαν δώσει στο boatfishing.gr.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Στέλιος Ρόκκος είχε εκφράσει την λατρεία του για το ψάρεμα. Όπως φαίνεται ήταν οικογενειακή υπόθεση. Μάλιστα, τα δύο αδέλφια είχαν γυρίσει και βίντεο στο Youtube, με αφορμή τη συνέντευξη που είχαν δώσει στο boatfishing.gr.

«Ο πατέρας μου ήταν μανιώδης ψαράς, όχι επαγγελματίας, αλλά ήταν άρρωστος με το ψάρεμα, όπως είμαι σήμερα και εγώ. Αναγκαστικά πήγαινα μαζί του, με μια πετρελαιομηχανή που ευτυχώς ήταν μηχανικός και σωθήκαμε», είχε δηλώσει ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή στην ιστοσελίδα boatfishing.gr.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ