Τουρκία: Σάλος με δημοσιογράφο – Έκρυψε το μικρόφωνο για να μην ακουστούν διαμαρτυρίες κατά του Ερντογάν

Σάλος έχει προκληθεί στα social media από την κίνηση ενός δημοσιογράφου στην Τουρκία να κρύψει το μικρόφωνο πίσω από την πλάτη του για να μην ακουστούν οι διαμαρτυρίες ενός πολίτη, που ήταν προφανώς εξαγριωμένος με την κυβέρνηση του Ερντογάν και την αντιμετώπιση των σεισμόπληκτων.

Σεισμός στην Τουρκία: Στο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στην Αντιόχεια Δένδιας – Τσαβούσογλου

Ο δημοσιογράφος Sertaç Murat Koç μετέδιδε το ρεπορτάζ του για τον τηλεοπτικό σταθμό TV100 από την πόλι Αντιγιαμάν. Εκείνη την ώρα, ένας άνδρας εμφανίζεται διαμαρτυρόμενος για όλα όσα βιώνει λέγοντας πως «δεν έχουμε ρεύμα έξι μέρες, δεν έχουμε σκηνές». Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να απομακρύνει τον πολίτη για να μην μπει καν στο πλάνο.

Το περιστατικό έγινε viral με τους Τούρκους χρήστες του Twitter να καταφέρονται εναντίον του δημοσιογράφου αλλά και του καναλιού. Αρκετοί ήταν και οι Έλληνες τουιτεράδες που σχολίασαν την συμπεριφορά του δημοσιογράφου.

Ο σεισμόπληκτος ακούγεται να λέει «Είμαστε στο χωριό, δεν υπάρχει ρεύμα για 6 μέρες, θέλω να μιλήσουμε, πες μου, δεν έχουμε ρεύμα για 6 μέρες, δεν έχουμε σκηνή». Η εκπομπή διακόπηκε αμέσως μετά από αυτό που συνέβη.

 

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ