Ατύχημα για την Χάλι Μπέρι: Αυτοσαρκάζεται μετά την άσχημη πτώση της

Η Χάλι Μπέρι έχει αρκετό χιούμορ και δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί.

Μυστικός γάμος για τη Χάλι Μπέρι – Οι πρώτες ΦΩΤΟ

Εκτός από χιούμορ βέβαια, αυτή τη στιγμή πρέπει να έχει κι ένα άσχημο χτύπημα, έπειτα από άσχημη πτώση που είχε στη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Η Χάλι Μπέρι προσκλήθηκε να απευθύνει ομιλία στη φιλανθρωπική εκδήλωση αγαπημένης φίλης της. Όταν έφθασε η στιγμή να ανέβει στο βήμα, η Χολιγουντιανή σταρ είχε μία άσχημη πτώση, κατά την οποία έπεσε με το πρόσωπο στις σκάλες. Η ίδια ανέβασε το τρομακτικό βίντεο, που τη δείχνει να πέφτει και να μένει ξαπλωμένη στο πάτωμα, διακωμωδώντας την κατάσταση.

Συγκλονίζει η Χάλι Μπέρι: Έτσι κατάφερα να συγχωρήσω τον πατέρα μου που με κακοποιούσε

Όταν στάθηκε μπροστά στο βήμα φάνηκε ξεκαρδισμένη με το ατύχημά της και ο κόσμος της αποθέωσε. Οι ακόλουθοί της εξέφρασαν την ανησυχία τους αν και κάποιοι ακολούθησαν το ύφος της σταρ και αστειεύτηκαν: “Δεν έπεσες εσύ, το πάτωμα σηκώθηκε”. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η Χάλι Μπέρι εξήγησε πώς έγινε το ατύχημα: “Η αγαπημένη μου φίλη με κάλεσε να μιλήσω στη φιλανθρωπική της εκδήλωση για να γιορτάσουμε μια υπέροχη οργάνωση που ονομάζεται @lookingbeyondla που συγκεντρώνει χρήματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες… τότε αυτό έγινε!!! Έπεσε με τα μούτρα στο πάτωμα” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο πριν ζητήσει από τους ακολούθους της να δωρίσουν.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ