Το μυστηριώδες γεύμα ενός τεράστιου πύθωνα μπερδεύει το διαδίκτυο: «Τι έφαγε;»

Μια φωτογραφία ενός γιγάντιου πύθωνα με μια διογκωμένη κοιλιά έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και πυροδότησε μια έντονη συζήτηση σχετικά με το περιεχόμενο του μυστηριώδους γεύματος του φιδιού.

Η Sunshine Coast Snake Catchers μοιράστηκε τη δημοσίευση στο Facebook τη Δευτέρα, αφού ένας ντόπιος έστειλε τη φωτογραφία ενός πύθωνα που χαλαρώνει στο γκαράζ του μετά το σνακ.

«Τι έφαγε αυτό το φίδι;! Θεέ μου!», έγραφε η ανάρτηση.

«Ευχαριστούμε έναν από τους ακόλουθούς μας, τον Paul, που έστειλε αυτή την εκπληκτική φωτογραφία ενός πύθωνα με την κοιλιά γεμάτη φαγητό. Πιστεύουν ότι ήταν ένα μεγάλο οπόσουμ που είχε φάει το φίδι. Το φίδι ήταν πολύ χαρούμενο ξαπλώνοντας για τις επόμενες μέρες χωνεύοντας το μεγάλο γεύμα του», συνέχισε η ανάρτηση.

«Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που τα φίδια αναζητούν μεγάλη τροφή!» σχολίασαν.

Η Stuart McKenzie είπε ότι πύθωνες όπως αυτός στη φωτογραφία τριγύριζαν έξω τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

“Είμαστε προφανώς εκτός εποχής αναπαραγωγής τώρα, επομένως τα φίδια είναι έξω για μια μεγάλη τροφή, ενδεχομένως μικρά κατοικίδια, οπότε είναι η εποχή του χρόνου που θα πρέπει να σκέφτεστε να είναι τα ζώα σας μέσα”, είπε ο McKenzie στο news.com.au. «Στην Sunshine Coast μπορείτε να βρείτε πύθωνες μήκους έως και τριών μέτρων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ