Το αληθινό πρόσωπο της «ψεύτικης» Μαντλίν ΜακΚάν: Είχε ισχυριστεί ξανά πως είναι εξαφανισμένο παιδί

Τους ισχυρισμούς της Τζούλια Βέντελ πως είναι η εξαφανισμένη από το 2001 Μαντλίν ΜακΚάν , κατέρριψε αυτή την εβδομάδα το τεστ DNA. Παράλληλα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες που προκαλούν ερωτήματα για την ψυχική κατάσταση της 21χρονης Πολωνής.

Είχε υποδυθεί ξανά πως είναι εξαφανισμένο παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 21χρονη “υιοθετεί” την ταυτότητα ενός εξαφανισμένου παιδιού. Παλιά συμμαθήτρια της Τζούλια δήλωσε πως η ψεύτικη Μαντλίν, είχε ξεκινήσει από τα μέσα της εφηβείας της να δηλώνει πως στην πραγματικότητα είναι ένα παιδί το οποίο έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια στη Πολωνία.

Παράλληλα είχε επικοινωνήσει δύο φορές με μια πολωνική οργάνωση για να δηλώσει πως είναι εξαφανισμένο παιδί. Την πρώτη φορά είχε καταθέσει πως είναι η Inga Gehricke μια Γερμανίδα η οποία είχε εξαφανιστεί σε ηλικία 5 χρονών το 2015 από το Stendal της Γερμανίας, θεωρία που απορρίφθηκε λόγω της μεγάλης ηλικιακής διαφοράς. Λίγο αργότερα προσέγγισε ξανά την οργάνωση αναφέροντας πως είναι η Acacia Bishop, μια Αμερικανίδα που σε ηλικία 19 μηνών εξαφανίστηκε από την Utah της Αμερικής το 2003 και αυτή η θεωρία της όμως κατέρρευσε.

Σοκαρισμένη η μητέρα της Τζούλια

H οικογένεια της 21χρονης είναι βαθύτατα συγκλονισμένη από την όλη ιστορία. Η μητέρα της Ντορότα και ο πατριός της Πιότρ, έκαναν τα πάντα προκειμένου να παράσχουν στο παιδί τους την καλύτερη δυνατή ζωή.

“Η μητέρα έλεγε σ’ όλους πως η κόρη της έχει ψυχικά προβλήματα. Της έλεγε να σταματήσει να λέει ψέματα και να διαδίδει αυτές τις θεωρίες. Όμως η Τζούλια έλεγε πως δεν πιστεύει ότι η Ντορότα είναι μητέρα της” δηλώνει φίλη της μητέρας.

Σύμφωνα με την συμμαθήτρια της κοπέλας, η κατάσταση εκτροχιάστηκε πλήρως όταν η 21χρονη σύναψε σχέση μ’ έναν τοξικοεξαρτημένο. “Ήταν πολύ λυπηρό το να βλέπεις το πόσο την αγαπούσε η Ντορότα. Ήθελε το καλύτερο για εκείνη. Επαναστάτησε, άφησε το σπίτι και έκανε σχέση με έναν εξαρτημένο στα ναρκωτικά. Αυτό δεν την βοήθησε” περιγράφει η κοπέλα για τα όσα έγιναν την περίοδο της εφηβείας της Τζούλια.

Φίλη της μητέρας δηλώνει πως η Ντορότα ήταν τρομοκρατημένη, για το ότι οι πράξεις της κόρης της έφεραν ένα νέο πένθος στην οικογένεια της εξαφανισμένης Μαντλίν.

Ευθύνες όμως φαίνεται πως επιρρίπτουν και στην επιστήμονα που είχε αναλάβει την υπόθεση της Τζούλια. Οι γονείς φαίνεται να δηλώνου πως εάν η κυρία Γιόχανσον ήταν σωστή επαγγελματίας θα είχε αντιληφθεί πως η 21χρονη είναι άρρωστη και δεν θα την εξέθετε για δικό της όφελος.

Πάντως η Γιόχανσον σε δηλώσεις της ανέφερε πως παρ’ ότι αντιλαμβάνεται το γιατί η Τζούλια δεν θέλει να αποδεχθεί πως η Ντορότα είναι η μητέρα της, ως ψυχολόγος, της ζήτησε να αποδεχθεί την πραγματικότητα και να συνεχίσει τη ζωή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ