Τηλεφώνησε στον εραστή της συζύγου του ενώ την στραγγάλιζε – Έβαλε το πτώμα της στη βαλίτσα και το έριξε στο ποτάμι

Ένας ζηλιάρης σύζυγος τηλεφώνησε στον εραστή της γυναίκας του ενώ την στραγγάλιζε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους πριν βάλει το πτώμα της στη βαλίτσα και το πετάξει στο ποτάμι, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο Aminan Rahman, 47 ετών, επιτέθηκε στην 24χρονη Suma Begum σε ένα διαμέρισμα στο Docklands, στο ανατολικό Λονδίνο , το βράδυ της 29ης Απριλίου 2023, αφού ανακάλυψε ότι είχε σχέση με έναν συνομήλικό της άνδρα.

Ο Ραχμάν έκανε βιντεοκλήση στον εραστή της, Shahin Miah, ο οποίος ζούσε στο Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκείνη την εποχή, και τον απειλούσε ενώ ήδη είχε επιτεθεί στη γυναίκα του.

Ο κ. Miah είπε στο δικαστήριο ότι ο Ραχμάν απειλούσε επίσης να βλάψει τον δίχρονο γιο του, ο οποίος ήταν παρών στο δωμάτιο όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Σε πλάνα κλειστού κυκλώματος αργά το βράδυ, τα οποία παρουσιάστηκαν στους ενόρκους, ο Ραχμάν φαίνεται να τραβάει μια βαλίτσα έξω από την πολυκατοικία προτού την σπρώξει πάνω από κάποια κάγκελα στον ποταμό Λία.

Ο Ραχμάν αρνείται τον φόνο και μια προηγούμενη επίθεση στην Begum στις 6 Φεβρουαρίου 2023. Η Begum είχε μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Μπαγκλαντές το 2020 αφού παντρεύτηκε εξ αποστάσεως τον Ραχμάν και τα παιδιά τους ήταν ηλικίας δύο και τεσσάρων μηνών όταν πέθανε.

Η εισαγγελέας Jocelyn Ledward, KC, είπε ότι άλλοι ένοικοι που ζούσαν στο διαμέρισμα των τριών υπνοδωματίων άρχισαν να ακούνε ένα παιδί να ουρλιάζει γύρω στις 23:30 στις 29 Απριλίου. Την ίδια περίπου στιγμή ο κ. Miah έλαβε μια βιντεοκλήση WhatsApp από τον Rahman.

Η κυρία Ledward είπε: «Ο κατηγορούμενος κάθεται στο κρεβάτι, με το θύμα κρυμμένη κάτω από το κάλυμμα. Αργότερα, εμφανίζεται, κρατώντας το κεφάλι της, με το μικρό της παιδί να στέκεται στο κρεβάτι δίπλα της και να προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι όλο και πιο ταραγμένος, θυμωμένος και σωματικά επιθετικός. Ο κατηγορούμενος κρατά το τηλέφωνο ενώ κάνει χειρονομίες προς την θανούσα με επιθετικό τρόπο. Ο κατηγορούμενος την αρπάζει και ακολουθεί πάλη. [Το δίχρονο παιδί] είναι παρών καθ’ όλη τη διάρκεια. Ο κύριος Miah μπορούσε να δει ότι η Σούμα ήταν στο κρεβάτι, καλύπτοντας το πρόσωπό της και ότι το παιδί ήταν κοντά.Ο κ. Miah είπε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της κλήσης, ο κατηγορούμενος έκανε μια σειρά από απειλές, ότι θα επιτεθεί στην γυναίκα και θα έριχνε την ευθύνη στον κ. Miah, ότι θα επιτεθεί επίσης [στο δίχρονο παιδί]. Είπε στον κ. Miah ότι η Σούμα δεν τον ήθελε. Είπε ότι το έκανε. Η εντύπωσή του ήταν ότι η Σούμα ήθελε να φύγει αλλά ο κατηγορούμενος την άρπαξε από το λαιμό. Ούρλιαξε και δεν μπορούσε να μιλήσει. Η ροή βίντεο πάγωσε τα τελευταία 34 δευτερόλεπτα της κλήσης, προτού κοπεί εντελώς η γραμμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ