Τενεσί: Έκοψε το μόριό του και το πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου

Άνδρας από το Τενεσί έκοψε το μόριό του και το πέταξε από το παράθυρο, επειδή φωνές στο ραδιόφωνο του είπαν ότι έτσι θα έσωζε τον κόσμο.

Ο Tyson Gilbert, από το Κούκβιλ της Κομητείας Πούτναμ του Τενεσί, ανάγκασε τους αστυνομικούς σε μια τρελή καταδίωξη, αφού διέσχισε δύο κομητείες στην προσπάθειά του να βγει στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο.

Ένας αστυνομικός που έκανε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο του Τενεσί ήταν ο πρώτος που είδε ότι ο Gilbert είχε ακρωτηριαστεί, αφού παρατήρησε πως ο άνδρας, που οδηγούσε γυμνός, ήταν καλυμμένος με αίμα.

Τενεσί

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Αλεξάντρια κατάφεραν να θέσουν τέλος στην τρελή πορεία του 39χρονου. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Βάντερμπιλτ, αλλά δεν είναι γνωστό αν έγινε επανασυγκόλληση του μέλους του.

Ο αστυνομικός Bobby Johnson ήταν αυτός που πρώτος πλησίασε το αυτοκίνητο του Gilbert, επειδή το Honda Accord που οδηγούσε ήταν πρόχειρα σταθμευμένο στον αυτοκινητόδρομο του Dowelltown. Μόλις ο αξιωματικός πλησίασε το αυτοκίνητο, ο  Gilbert , ο οποίος είχε κατηγορηθεί το 2020 για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτων και αντίσταση κατά της Αρχής στο αεροδρόμιο του Νάσβιλ, ξεκίνησε με μεγάλη ταχύτητα.

“Όταν σταμάτησα πίσω του και άναψα τα φώτα μου, έφυγε αμέσως και αρνήθηκε να σταματήσει” είπε ο Johnson.

Τενεσί

“Έσβησε το αυτοκίνητο στην Old Liberty και σταμάτησε. Άνοιξε την πόρτα. Ήταν γυμνός και γεμάτος αίμα. Μετά έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να οδηγεί.

Περιπολικά άρχισαν την καταδίωξη αλλά ο Gibert δεν σταμάτησε. Τους οδήγησε από το Dowelltown, στην κομητεία Γουίλσον και μετά στη Γουότερταουν.

Η αστυνομία κατάφερε να ρίξει καρφιά στο οδόστρωμα και έτσι τρύπησαν τα λάστιχα του Gilbert, αλλά αυτός διατήρησε τον έλεγχο του οχήματος και συνέχισε να οδηγεί με προορισμό τον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο.

Τενεσί - αστυνομία

Η ζημιά που προκλήθηκε στα λάστιχα από τα καρδιά, ανάγκασε τον Gilbert να επιβραδύνει ώσπου να σταματήσει. Σημειώνεται πως στην καταδίωξη συμμετείχαν αστυνομικοί από έξι διαφορετικά τμήματα. Ο 39χρονος συνελήφθη.

Χρήστες του Facebook που γνωρίζουν τον Gilbert σκιαγράφησαν έναν επιθετικό άνδρα.

Το 2020 είχε συλληφθεί επειδή είχε αποπειραθεί να κλέψει τέσσερα διαφορετικά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από εταιρεία στο Κούκβιλ. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα κλοπής περιουσίας, απόπειρα κλοπής υπηρεσιών και αντίσταση κατά της Αρχής. Φυλακίστηκε με εγγύηση 61.000 δολαρίων. Δεν είναι σαφές πότε αποφυλακίστηκε. Το περιστατικό διερευνάται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ