Συνωμοσία του πρίγκιπα Χάρι κατά της βασίλισσας Ελισάβετ; – “Θέλει να ανατρέψει τη μοναρχία”

Έναν σοκαριστικό ισχυρισμό για τον πρίγκιπα Χάρι διατύπωσε η βιογράφος πολλών ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας. Η Άντζελα Λέβιν υποστήριξε ότι ο Χάρι συνωμοτεί για να ανατρέψει τη μοναρχία, τη στιγμή που έντονες είναι οι εικασίες για το αν θα παραστεί στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον επόμενο μήνα.

Η Λέβιν, σχολιάστρια των θεμάτων των Ανακτόρων και συγγραφέας πολλών βιογραφιών των μελών της βασιλικής οικογένειας, διατύπωσε την άποψή της περί συνωμοσίας από τον πρίγκιπα Χάρι σε συνέντευξη στο GB News.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στο αν ο Δούκας του Σάσεξ που που ζει στο Μοντεσίτο με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους, θα επιστρέψει για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της γιαγιάς του, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι θα μείνει στην Καλιφόρνια για να παίξει πόλο.

Ο παρουσιαστής σχολίασε: “Συνεχίζει τα παλιά κόλπα του” με την Άντζελα Λέβιν να επισημαίνει Συνωμοτεί, ένα βήμα μετά το άλλο, προσπαθώντας να ανατρέψει τη μοναρχία. Τι άλλο προσπαθεί να κάνει; Να την καταστρέψει. Λέει ότι ο αδελφός του και ο πατέρας του είναι παγιδευμένοι, αναστατώνει τη βασίλισσα, προσποιείται ότι θέλει να τη φροντίσει αλλά δεν είναι εκεί όταν τον χρειάζεται”.

Η βιογράφος επέκρινε, επίσης, τον πρίγκιπα Χάρι επειδή φέρεται να εμφανίστηκε για 10-15 λεπτά για την πρόσφατη συνάντησή του με τη βασίλισσα, ενώ βρισκόταν στην Ευρώπη για τους Αγώνες Invictus, σημειώνοντας τόσο την κακή υγεία της βασίλισσας το τελευταίο διάστημα και την προχωρημένη ηλικία της των 96 ετών.

Επιπροσθέτως, υποστήριξε ότι ο Χάρι φέρεται να έφθασε αργοπορημένος στη συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο, κάτι που σημαίνει ότι η επανασύνδεσή τους διακόπηκε σύντομα. “Είναι ένα είδος άσχημου παιχνιδιού, πιστεύω, συνωμοτεί, είναι κάτι σαν σκάκι”.

Από την άλλη, ο καλός φίλος της Μέγκαν Μαρκλ και συγγραφέας του “Finding Freedom”, Όμιντ Σκόμπι είπε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παίξει τους υπόλοιπους αγώνες της σεζόν πόλο στη Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια με τους συμπαίκτες του στην ομάδα Los Padres.

Όπως σημείωσε ο Σκόμπι, ο Χάρι θα συμμετάσχει στο Folded Hills Pope Challenge μεταξύ 9 και 15 Μαΐου, στο Lisle Nixon Cup από τις 20 έως τις 29 Μαΐου καθώς και στο Cheval Athletics USPA Intra-Circuit που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 19 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι ο πρίγκιπας δεν θα επιστρέψει στη Βρετανία για τους εορτασμούς του Ιωβηλαίου, που ξεκινούν στις 2 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 5 Ιουνίου, με τη βασιλική οικογένεια να αναμένεται να εμφανιστεί στο μπαλκόνι του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ είτε στην αρχή είτε στο τέλος των εορτασμών.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Τομ Μπάουερ, αυτή η καθυστέρηση στην επιβεβαίωση της παρουσίας των Σάσεξ στους εορτασμούς είναι σκόπιμη και ενθαρρύνει την αβεβαιότητα “επειδή η θέση και το εισόδημά τους εξαρτώνται από τη συνεχή αναφορά στα μέσα ενημέρωσης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ