Κώστας Κωστόπουλος: Έκπληκτοι οι συνεργάτες του – Όσα δήλωσαν για τον σκηνοθέτη

Γνωστοί ηθοποιοί που έχουν συνεργαστεί και γνωρίζουν καλά τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο, δηλώνουν έκπληκτοι με την καταγγελία για βιασμό.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, η Άντα Λιβιτσάνου και ο Οδυσσέας Σταμούλης δηλώνουν πως δυσκολεύονται να πιστέψουν κάτι τέτοιο γνωρίζοντας τον ίδιο, ενώ τονίζουν ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοιου είδους υπόνοια για τον σκηνοθέτη της σειράς “Σασμός”.

“Εξαιρετικός συνεργάτης, φοβερός στη δουλειά του, τυπικός. Δεν είχα ακούσει ούτε καν ως υπόνοια ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο. Ποτέ, καμία υπόνοια για οτιδήποτε” δήλωσε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λάγκος.

“Όντως εξεπλάγην και είναι κάτι που με μεγάλη δυσκολία θα πίστευα, για το ποιόν του” δήλωσε η Άντα Λιβιτσάνου εξηγώντας πως η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και θα δούλευε ξανά μαζί του με μεγάλη χαρά. “Δεν μπορώ καθόλου να καταλάβω την ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που θα έφτιαχνε ένα τέτοιου είδους ψέμα για να κάνει κακό σε έναν άνθρωπο. Είναι πολύ μακριά από τη σκέψη μου και την ιδιοσυγκρασία μου. Βεβαίως δεν την ξέρω την κοπέλα, δεν μπορώ να αμφιβάλλω για την ίδια αλλά γνωρίζοντας τον Κώστα και την οικογένειά του, δεν ταιριάζει στο προφίλ του. Συνήθως υπάρχουν στοιχεία που βλέπεις στη συμπεριφορά κάποιου” ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

“Δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Οπωσδήποτε δεν μου έδωσε την εντύπωση κάποιου ανθρώπου που θα έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται” δήλωσε ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ