Συνεργάτες Μπελέρη στο enikos.gr: Ο Φρέντης περίμενε προβοκάτσια – Ο Ράμα θυμίζει Ερντογάν

Το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Έντι Ραμα φαίνεται πως είχε προβλέψει ο Φρέντης Μπελέρης σύμφωνα με συνεργάτες του που μίλησαν στο enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Εδώ και 15 μέρες σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι γνωστό – και στην πλευρά του Ράμα και του Μπελέρη αλλά και σε κύκλους της ελληνικής κυβέρνησης- ότι κερδίζει τον Δήμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε έναν Δήμο που το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Ράμα στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει 58%-χωρίς να ψηφίσουν οι περισσότεροι ετεροδημότες που ανεβαίνουν συνήθως από την Ελλάδα- τρεις στους 10 ψηφοφόρους του Ράμα ψηφίζει Μπελέρη.

Κύκλοι του υποψηφίου δημάρχου είπαν στο enikos ότι ανέμεναν μία προβοκάτσια που θα είχε σαν στόχο να φοβίσει τους Χειμαριώτες που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κυρίως στην Αττική να ανέβουν και να ψηφίσουν. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεπερνούσαν τους 1.400 που είχαν δηλώσει ότι θα ανέβουν στην περιοχή για να ψηφίσουν με πούλμαν και ιδιωτικά οχήματα.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν στο enikos.gr πως ο Έντι Ράμα από την Κυριακή εξαπέλυσε μία χυδαία επίθεση στο πρόσωπο του Μπελέρη με περισσότερες από τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις σε φιλοκυβερνητικά του μέσα για να μπορέσει να συσπειρώσει το σοσιαλιστικό κόμμα. Με αποκορύφωμα τη χθεσινή του δήλωση πως θα βρεθεί απέναντί του προσωπικά.

«Η Χειμάρρα είναι εκτός των αναγνωρισμένων χωριών αλλά και το επενδυτικό φιλέτο η Αλβανική Ριβιέρα για τα επόμενα χρόνια. Ο Έντι Ράμα θυμίζει Ερντογάν» σχολίαζαν οι ίδιοι κύκλοι ενώ δήλωσαν ικανοποιημένοι από την αντίδραση των ελληνικών κομμάτων, της ελληνικής κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ