Συμφιλίωση πριν από τη στέψη; – Ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν συνάντηση με τη βασιλική οικογένεια

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της βασιλικής οικογένειας ενδέχεται να πραγματοποιηθούν πριν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sunday Times.

Πρίγκιπας Χάρι: Η σύγκρουση με τον Ουίλιαμ – «Η Σάρλοτ και ο Λούις θα καταλήξουν «ρεζέρβα» του Τζορτζ»

«Ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός» είναι ο εξόριστος πρίγκιπας και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ να τα βρουν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, πριν στεφθεί επίσημα ο βασιλιάς Κάρολος στις 6 Μαΐου, ανέφεραν πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια στους The Sunday Times.

Το ζευγάρι, που ζει στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά του μετά την περιβόητη έξοδο από τη βασιλική ζωή το 2020, αναμένεται να παρευρεθεί στη μεγάλη ημέρα του βασιλιά στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, αν και πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι ο Κάρολος δεν πρέπει να τους καλέσει.

Πρίγκιπας Χάρι: Persona non grata στη στέψη του πατέρα του; – «Δεν είναι ευπρόσδεκτος» λένε πηγές

«Όλα τα μέρη θα χρειαστεί να δείξουν ευελιξία, αλλά αυτό είναι δυνατό, διορθώνεται», είπε μια πηγή από το περιβάλλον του βασιλιά και του Χάρι, την οποία επικαλείται η εφημερίδα, εγείροντας την πιθανότητα μιας συνάντησης μεταξύ του Χάρι, του πατέρα του Καρόλου και του αδελφού του Ουίλιαμ.

Το βιβλίο του Χάρι, με τίτλο «Spare» έχει προκαλέσει ευλόγως αντιδράσεις. Ο μικρότερος γιος του Καρόλου Γ’ δεν αφήνει κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο απυρόβλητο, ιδιαίτερα τον αδελφό του, τον οποίο περιγράφει ως «τον μεγαλύτερο εχθρό» του.

Πρίγκιπας Χάρι: Τι απάντησε στην κριτική για τις δηλώσεις του για το Αφγανιστάν

Επισήμως, το παλάτι του Μπάκιγχαμ τηρεί σιγή ισχύος μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, με τον Τύπο να κάνει λόγο για τη δυσαρέσκεια των Ουίνδσορ.

Όμως, σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, «πρέπει να το αφήσουν πίσω τους και να το τακτοποιήσουν έως τον Απρίλιο». «Ο βασιλιάς πρέπει να έχει καθαρό τον δρόμο πριν από τη στέψη», είπε.

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να προσκληθούν στη στέψη ώστε η οικογενειακή διαμάχη να μην γίνει «περισπασμός» που θα επισκιάσει την τελετή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ