Στόρμι Ντάνιελς: Να πάει φυλακή ο Τραμπ αλλά όχι για μένα

«Να πάει φυλακή, αλλά για όσα με αφορούν», δηλώνει σε συνέντευξή της στο Fox Nation, η Στόρμι Ντάνιελς, για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εναντίον του απαγγελία 34 κατηγοριών και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά του Τραμπ – Τον κατηγορεί για απόπειρα αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος

Η ηλικίας 44 ετών πρώην πορνοστάρ δήλωσε στην συνέντευξη ότι δεν έχει «τίποτα να κρύψει» και ότι είναι «η μόνη που λέει την αλήθεια».  Ο Τραμπ κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι διευκόλυνε την πληρωμή 130.000 δολαρίων στην Ντάνιελς μέσω του άλλοτε βοηθού του, Μάικλ Κόεν για να μην καταθέσει σχετικά με την μεταξύ τους ερωτική σχέση , πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, έχει απαγγείλει κατηγορίες και για  την πληρωμή 30.000 δολαρίων σε έναν θυρωρό που ισχυρίστηκε ότι είχε πληροφορίες για ένα παιδί που φέρεται να είχε ο Τραμπ εκτός γάμου και για 150.000 δολάρια που φέρεται να έδωσε ο Τραμπ στο πρώην μοντέλο του Playboy, Κάρεν ΜακΝτούγκαλ.

Ντόναλντ Τραμπ: To ειρωνικό tweet της Στόρμι Ντάνιελς και η παρουσία του υπόλογου στην Γερουσία συμβούλου του

Στην συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, η Ντάνιελς παραδέχτηκε ότι φοβάται από την προοπτική να πάει μάρτυρας σε μια δίκη που θα παρακολουθεί ο κόσμος. Αλλά είναι έτοιμη, αν την καλέσουν και και περιμένει να πάει , είπε για να «νομιμοποιήσει την ιστορία της. «Είναι τρομακτικό, αλλά το ανυπομονώ. Ξέρεις τι εννοώ? Γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω», είπε στον Μόργκαν.

 

ΗΠΑ: Τα μπαρ της Ουάσινγκτον «γιορτάζουν» την απαγγελία κατηγοριών στον Τραμπ με κοκτέιλ «Στόρμι Ντάνιελς»

Με 34 κακουργήματα του αξίζει να να του ασκηθεί δίωξη και να πάει φυλακή αλλά: «Δεν νομίζω ότι τα εγκλήματά του εναντίον μου είναι άξια φυλάκισης», είπε.
Αισθάνομαι ότι τα άλλα πράγματα που έχει κάνει, αν κριθεί ένοχος, είναι σοβαρά, γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αν αυτές οι κατηγορίες εναντίον του δεν αποδειχτούν, ότι θα γίνει βασικά… Εννοώ ότι ανοίγει την πόρτα σε άλλους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν κάνοντας αυτό και χειρότερα».

Ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαn έκανε ανάρτηση στο Twitter για να ανακοινώσει την συνέντευξη: «Μόλις τελείωσα μια εκπληκτική συνέντευξη 90 λεπτών με τη Stormy Daniels», έγραψε ο Morgan στο Twitter.

 

«Όλοι είπαν τη γνώμη τους για εκείνη, τώρα αφηγείται εκείνη την δική της ιστορία για αυτό που μπορεί να στείλει τον Πρόεδρο Τραμπ στη φυλακή».
Πρόσθεσε σε ένα ξεχωριστό tweet: «Ήταν μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις που έχω κάνει ποτέ… Η Στόρμι ήταν έντονη, συναρπαστικός, αστεία και απίστευτα εξωστρεφής. Η Ντάνιελς έχει επιβεβαιώσει και ότι είχε κάνει σεξ με τον Τραμπ και στη συνεχεια ότι είχε πάρει 130.000 δολάρια για να μην μιλήσει.


Ο Τραμπ αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Ντάνιελς, ωστόσο παραδέχτηκε το 2018 ότι ενέκρινε την πληρωμή των χρημάτων στην πρώην πορνοστάρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ