Το πρώτο τετ α τετ Λιάγκα με Δάντη μετά την παρεξήγηση – «Συγγνώμη» ζήτησε ο παρουσιαστής, πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Χρήστος Δάντης είχαν το πρώτο τους τετ α τετ σήμερα, έπειτα από την παρεξήγηση που είχε προκληθεί μεταξύ τους, πριν από χρόνια. Ο τραγουδιστής βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις τους, άφησαν αυτή την παρεξήγηση στο παρελθόν.

Με την έναρξη της συζήτησης, ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος με την σειρά του την έκανε δεκτή.

«Έχουμε χρόνια να τα πούμε τηλεοπτικά. Να σου ζητήσω συγγνώμη κι από κοντά. Εγώ ξέρεις είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος και είπα μια βλακεία. Πήγα να κάνω ένα αστείο, ήταν μια βλακεία, δεν χρειάζεται τώρα να το επαναλάβουμε. Σε πείραξε και δικαίως. Και δικαίως είπες δεν ξαναπάω σε αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν τίμιο. Αλλά κι εγώ ποτέ δεν σε είχα θίξει καλλιτεχνικά. Πάντα έλεγα ότι είσαι σπουδαία φωνή. Είχα πει μια βλακεία και απολογήθηκα» είπε ο παρουσιαστής.

Ο Χρήστος Δάντης απάντησε πως «εγώ εκτίμησα πάρα πολύ αυτή την τοποθέτησή σου, την συγγνώμη σου. Και γι’ αυτό και ήρθα. Δεν σηκώνομαι εύκολα από τον ύπνο μου να ξέρεις».

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους. Όπως είπε αγαπάει το λαϊκό τραγούδι, ενώ τόνισε πως όταν ξεκίνησε την καριέρα του τραγουδούσε περισσότερο ποπ τραγούδια καθώς τότε η φωνή του ήταν άγουρη. «Τώρα πια εκφράζομαι περισσότερο με το λαϊκό τραγούδι», ανέφερε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χρήστος Δάντης μίλησε για την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την οποία έχουν 33 χρόνια διαφορά στην ηλικία. Όπως είπε, για πρώτη φορά στη ζωή του ένιωσε έλξη για μια τόσο νέα γυναίκα και ήταν δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του. Πάντως είπε ότι δεν έχουν «χάσμα» μεταξύ τους, γιατί η Ασημίνα είναι πιο ώριμη για την ηλικία της και ο ίδιος «πιο μικρός από την ηλικία μου, οι άνδρες δεν ωριμάζουμε». Σε ερώτηση εάν θα μπορούσε να παντρευτεί την Ασημίνα, είπε πως δεν το έχουν συζητήσει και «τίποτα δεν αποκλείω».

Με τα στελέχη της παραγωγής έχει πρόβλημα η Ασημίνα, είπε

Δείτε την συνέντευξη του Χρήστου Δάντη στο παρακάτω βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ