Στιγμές τρόμου για επιβάτες πτήσης – 14 τραυματίες λόγω σφοδρών αναταράξεων

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης από το Περθ της Αυστραλίας προς το Ντουμπάι, όταν το Airbus A380 της Emirates έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 επιβάτες αλλά και μέλη του πληρώματος της πτήσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών που πραγματοποίησαν αναρτήσεις με φωτογραφίες από την «πτήση του τρόμου» στην πλατφόμρμα Χ, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους προειδοποίησε για ενδεχόμενες αναταράξεις και προέτρεψε τους επιβάτες να βάλους τις ζώνες τους. Δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση οι σφοδρές αναταράξεις έκαναν όσους επιβάτες δεν πρόλαβαν να ασφαλίσουν τη ζώνη τους να εκτιναχθούν από τις θέσεις τους και να χτυπήσουν το κεφάλι τους στο πάνω μέρος της καμπίνας του αεροσκάφους.

«Εγώ και η @lunars_magic είχαμε το χειρότερο ταξίδι επιστροφής από το Περθ προς το Ντουμπάι με την @emirates. Ειλικρινά νομίσαμε ότι ήρθε το τέλος, όταν χτυπήσαμε δύο φορές αρχικά την οροφή και μετά το πάτωμα και σπάσαμε την οροφή», σχολίασε ο επιβάτης την πλατφόρμα Χ ο οποίος μετά την προσγείωση του αεροσκάφους κατέληξε στο νοσοκομείο με κάταγμα στον σβέρκο.

Κάτω από την ανάρτηση ένας άλλος επιβάτης της πτήσης κοινοποιεί φωτογραφία με σπασμένο μέρος της καμπίνας πάνω από τη θέση του. Ανατριχιαστική είναι η ανάρτηση μίας ακόμα επιβάτιδας η οποία ανέβασε φωτογραφία από το πάνω μέρος της καμπίνας πάνω από τη δική της θέση το οποίο φαίνεται σπασμένο και στη ρωγμή υπάρχουν τρίχες από τα μαλλιά της.

«Ο πιλότος ανακοίνωσε αναταράξεις και μας είπε να καθίσουμε. Δευτερόλεπτα μετά, εγώ και άλλοι χτυπήσαμε στο ταβάνι. Βλέπετε τρίχες από τα μαλλιά μου στην ρωγμή. Σημείωσε πάντως πως το πλήρωμα ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικό», έγραψε η ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ