Στέψη Καρόλου: Χιλιάδες Βρετανοί κατασκηνώνουν έξω από το Μπάκιγχαμ – Σκηνές, τραπεζάκια και Union Jack

Με την στέψη του βασιλιά Καρόλου να βρίσκεται  λίγες ώρες μακριά, χιλιάδες Βρετανοί, φανς της βασιλικής οικογένειας, πηγαίνουν την αγάπη τους ένα βήμα παραπέρα κατασκηνώνοντας έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», η συγκεκριμένη, ιδιαίτερη, κατασκήνωση ονομάζεται και «στρατόπεδο του βασιλιά Καρόλου».

Μάλιστα οι κατασκηνωτές είναι ιδιαίτερα προετοιμασμένοι, καθώς έχουν μαζί τους κονσερβοποιημένα φαγητά, αλλά και ποτά. Το χιούμορ δεν λείπει, ενώ η αείμνηστη Ελισάβετ έχει πάντα τη θέση της ανάμεσα στους λάτρεις της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, δεν λείπουν ούτε τα παρατράγουδα, καθώς ορισμένοι εκ των κατασκηνωτών έχουν γίνει στόχος ληστών, οι οποίοι κλέβουν τις σκηνές και τα τιμαλφή τους κυρίως τις στιγμές που χρειάζεται να λείψουν.

Κάποιοι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας μάλιστα κοιμούνται στην κεντρική πλατεία από την αρχή της εβδομάδας προκειμένου να βρουν ένα καλό μέρος ώστε να απολαύσουν από κοντά τα όσα θα συμβούν το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου.

Μάλιστα διάφορα βιντεάκια, τα οποία δείχνουν τους συγκεκριμένους φανατικούς να περιγράφουν το πως ζουν, έχουν κάνει ήδη τον γύρω του διαδικτύου και δη στο TikTok, συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές.

Ο Τζον Λούγκχρεϊ, ένας εκ των κατασκηνωτών, ξενάγησε την δημοσιογράφο του “SkyNews”, στο δικό του “μικρό παλάτι”, δείχνοντας στην κάμερα το πως ζει από τις 27 Απριλίου.

Ο χαριτωμένος κύριος μάλιστα, σ’ ένα άλλο βίντεο φορώντας το χαρακτηριστικό του σκουφάκι με την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου και τις κονκάρδες με τον βασιλιά Κάρολο, τραγουδάει τον εθνικό ύμνο.

@skynews #Royal #superfans have already begun hunkering down on #TheMall – and some arrived 10 days ahead of #Saturday‘s #coronation ♬ original sound – Sky News

@about.london #coronation #kingcharles #theking #kingcharlesiii #buckinghampalace #london ♬ original sound – about.london

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ