Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά για τον Στάθη Σχίζα: Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε – Δεν είμαστε τσακωμένοι

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά τις φήμες ότι χώρισε με τον Στάθη Σχίζα.

Αρχικά δήλωσε πως δεν θα μιλήσει για τα προσωπικά της καθώς: “Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ενώ δείχνω πολλά πράγματα στα social media, πάντα βάζω ένα όριο. Δεν βλέπεις τα πάντα από την κλειδαρότρυπα, οπότε δεν θα σου πω παραπάνω από αυτά που ξέρεις.

Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο ανέφερε: “Με τον Αριστομένη έχουμε τα τυπικά. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, δόξα τον Θεό. Υπάρχει και επίπεδο, που πάντα υπήρχε στην σχέση μας και ξέρει τα απολύτως απαραίτητα.”

Ερωτηθείσα για το εάν θα κρατήσει τις ίδιες επαφές και με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ουσιαστικά παραδέχθηκε τον χωρισμό τους, λέγοντας ότι: “Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνομαι, αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, δεν το συνηθίζω να τσακώνομαι, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχω κάποιο θέμα, δηλαδή ότι δεν θα μιλάμε, δεν είμαστε τσακωμένοι.

Όταν η δημοσιογράφος ανέφερε στην influencer, πως ο πρώην παίκτης του Survivor, την φώναζε γυναίκα του, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε: “Γάμος δεν υπήρξε ούτως ή άλλως. Παντρεύτηκα μία φορά στο παρελθόν, μετά υπήρξε μία σχέση. Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, έπειτα μετά από μία συγκατοίκηση δοκιμάζεται και περισσότερο. Αλλά από εκεί και πέρα κρατάς τα καλά, έτσι κάνω εγώ.

Τέλος όσον αφορά στην φωτογραφία που ανέβασαν από εστιατόριο, αφού έγινε γνωστό πως χώρισαν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: “Κοίταξε δεν το πολυσκεφτόμασταν και γενικά δεν το πολυσκέφτομαι. Μου αρέσει να λειτουργώ πιο αυθόρμητα.” Όπως, είπε ό,τι ζούσαν το βίωναν στο 100%.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ