Σήμανε συναγερμός στον Λευκό Οίκο

Σήμανε συναγερμός στον Λευκό Οίκο

 

Συναγερμός σήμανε στον Λευκό Οίκο. Ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τις κόρες του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατάφερε να κινητοποιήσει όλη την αστυνομική δύναμη.

Εκπρόσωπος των Μυστικών Υπηρεσιών Ασφαλείας δήλωσε ότι το αυτοκίνητο εισήλθε στο σημείο ελέγχου μεταξύ της 17ης οδού και της λεωφόρου Πενσιλβάνια, όπου ακινητοποιήθηκε αμέσως από ένστολους των Μυστικών Υπηρεσιών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο όχημα για εκρηκτικές ύλες.

Ενόσω διεξαγόταν η έρευνα στο αυτοκίνητο, στο οποίο δεν βρέθηκε τίποτα, κανείς δεν ήταν σε θέση να εισέλθει ή να εξέλθει από τον Λευκό Οίκο.

Η αυτοκινητοπομπή συνόδευε τις κόρες του Ομπάμα, Σάσα και Μάλια.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού το αμάξι ήταν ένα γκρι Honda sedan και οδηγός του ένας 55χρονος άνδρας, ο οποίος είχε άδεια εισόδου για το υπουργείο Οικονομικών, που βρίσκεται δίπλα στον Λευκό Οίκο.

Οι Αμερικανοί εικάζουν ότι μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί όλος αυτός ο πανικός, αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά πως κατάφερε ο 55χρονος να βρεθεί μαζί με την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τις κόρες του Ομπάμα. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ