Σερβία: Τα πρώτα λόγια του 14χρονου μακελάρη – «Είμαι ψυχοπαθής»

Ο 14χρονος μακελάρης Κ.Κ., που διέπραξε τη φονική επίθεση στο δημοτικό σχολείο στο Vračar της Σερβίας, φέρεται να υποστήριξε ότι είναι ψυχοπαθής.

Μακελειό στη Σερβία: Ο 14χρονος σκότωσε 8 συμμαθητές του – Νέα στοιχεία για την επίθεση στο σχολείο

“Αφοπλίστηκε και ενώ ο επιθεωρητής του έδενε χειροπέδες, τον ρώτησε γιατί σκότωσε τα παιδιά. Τού απάντησε: “Είμαι ψυχοπαθής”», είπε η πηγή του Informer.

Όπως αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ θεωρούνταν ένας από τους πιο ταλαντούχους μαθητές του δημοτικού σχολείου.

Μακελειό στη Σερβία: 14χρονος μαθητής σκότωσε δασκάλα και φρουρό – Πώς τον αφόπλισαν συμμαθητές του

Όπως μαθαίνει το informer.rs, ο 14χρονος είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμούς στα μαθηματικά και τη βιολογία και είχε κερδίσει πολλά βραβεία και επαίνους.

Σερβία: 14χρονος ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο – 5 μαθητές τραυματίστηκαν

Οι φίλοι του από το σχολείο έλεγαν για εκείνον ότι ήταν πάντα ήρεμος και αποτραβηγμένος και ότι ποτέ δεν δημιουργούσε προβλήματα, ξεχώριζε για την υποδειγματική του συμπεριφορά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ανήλικος πυροβόλησε με δύο όπλα. Είχε πέντε γεμιστήρες και ένα σακίδιο γεμάτο μολότοφ.

Το κίνητρο αυτού του εγκλήματος είναι ακόμα άγνωστο.

«Τον λέγαμε σπασίκλα» – Παιδιά σε σοκ μετά τη φρίκη στο Vračar

“Πήρε άσχημο βαθμό στην ιστορία και μετά τρελάθηκε. Πυροβόλησε την δασκάλα και μετά τους φίλους του. Τον λέγαμε σπασίκλα”, λένε οι μαθητές του Δημοτικού “Vladislav Ribnikar”.

«Φοβηθήκαμε, επικράτησε χάος, πανικός. Κρυβόμασταν. Πυροβόλησε τον φύλακα στο κεφάλι» λένε σοκαρισμένα τα παιδιά.

Σύμφωνα με γονείς και μαθητές που βρίσκονται μπροστά από το σχολείο, ο μαθητής που πυροβόλησε φέρεται να πήγε στην τάξη 7-2. «Άκουσα τους πυροβολισμούς, κάποιοι μαθητές βγήκαν αμέσως στον διάδρομο για να δουν τι συμβαίνει. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι ακούστηκε έξω. Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν, επικράτησε γενικός πανικός, όλοι άρχισαν να τρέχουν, όταν βγήκα τον είδα, ήρθε και μας σημάδεψε με ένα όπλο» είπε με δάκρυα στο Blic ένας από τους μαθητές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ