Μακελειό στη Σερβία: 14χρονος μαθητής σκότωσε δασκάλα και φρουρό – Πώς τον αφόπλισαν συμμαθητές του

Μακελειό σε σχολείο στο Βελιγράδι της Σερβίας. Ο τραγικός απολογισμός είναι ένας νεκρός φρουρός, μία νεκρή δασκάλα και 5 παιδιά τραυματισμένα στο Δημοτικό Σχολείο Vladislav Ribnikar στο Vračar.

Σερβία: 14χρονος ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο – 5 μαθητές τραυματίστηκαν

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί γύρω στις 8:30 όταν ένας φρενήρης μαθητής έφτασε στο σχολείο, αρχίζει να μαλώνει με τον φρουρό και στη συνέχεια, όταν ο άνδρας προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αρχίζει να κλωτσάει όσους βρίσκονταν γύρω του. Αμέσως μετά βγάζει ένα όπλο και πυροβολεί. Ο φρουρός, που έχασε τη ζωή του, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Σερβία: Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο – Αναφορές για τραυματισμένους μαθητές

Στόχος του η δασκάλα που «δεν του άρεσε»

Ο 14χρονος μετά πηγαίνει στην αίθουσα της ιστορίας, για να βρει μια δασκάλα που «δεν του αρέσει». Ο δράστης πυροβολεί την δασκάλα, αλλά κάποιοι μαθητές πηδάνε πάνω του και τον εμποδίζουν από το να σκοτώσει κι άλλους. Δυστυχώς η δασκάλα υπέκυψε στα τραύματά της.

Συνέχισε να πυροβολεί ακόμα και όταν έπεσε στο πάτωμα. Όπως αναφέρει το σερβικό atvbl.rs τρεις τρύπες παραμένουν στο ταβάνι από τις σφαίρες του που έπεσαν κατά την πτώση του 14χρονου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος είπε ότι πυροβόλησε με το όπλο του πατέρα του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ