Σε ποιον διάσημο τραγουδιστή έχει αδυναμία ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Φανατικός θαυμαστής ενός διάσημου Βρετανού τραγουδιστή φαίνεται ότι είναι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πούτιν: Προχωρά στην ανάπτυξη τακτικών πυρηνικών όπλων στην Λευκορωσία

Όπως αποκάλυψε ο σύντροφος του Έλτον Τζον, ο Ρώσος πρόεδρος λατρεύει τον τραγουδιστή και θα ήθελε πολύ να τον γνωρίσει από κοντά. Μάλιστα ο Ντέιβιτ Φέρνις είπε ότι κάθε χρόνο ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας στέλνει ευχετήριο μήνυμα στα γενέθλια του Έλτον Τζον.

«Κάθε 25η Μαρτίου λαμβάνω ένα μήνυμα στο WhatsApp από τον Ρώσο υπουργό Υγείας που λέει: Απλά θέλω να ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια στον Έλτον Τζον. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και αγαπάμε την μουσική του τόσο πολύ», είπε ο Ντέβιντ Φέρνις.

Ζελένσκι: Δεν θα εμπλέξουμε χώρα του ΝΑΤΟ στον πόλεμο-Για απόπειρα αποσταθεροποίησης της Ρωσίας μιλάει ο Πούτιν

Παράλληλα εξήγησε ότι έχει λάβει αρκετά τέτοια μηνύματα για κάποια χρόνια αν και οι Ρώσοι δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από αυτό. Βέβαια ο Ρώσος πρόεδρος συνομίλησε με τον Έλτον Τζον στο τηλέφωνο το 2015 όταν δύο φαρσέρ προσποιήθηκαν ότι είναι ο Πούτιν και έκαναν πλάκα στον τραγουδιστή. Σύμφωνα με τον σύντροφο του Έλτον Τζον, ο Πούτιν ήταν τόσο ενοχλημένος από το περιστατικό που ήθελε να συνομιλήσει ο ίδιος με τον τραγουδιστή για να του ζητήσει συγγνώμη.

«Θυμάμαι να γίνεται το τηλεφώνημα. Όλο το σπίτι πάγωσε. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν τηλεφωνεί στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού σου. Τέλεια αγγλικά», σημείωσε ο Ντέιβιντ Φέρνις.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε αυτό το τηλεφώνημα φέρεται να είπε στον τραγουδιστή: «Συγγνώμη που κάποιος σου τηλεφώνησε και προσποιήθηκε ότι είναι εγώ, επειδή δεν σου αξίζει να σου κάνουν φάρσα ή να σου φέρονται με αυτό τον τρόπο. Ακούω ότι θέλεις να καθίσεις μαζί μου, να συναντηθούμε και να μιλήσουμε κάποια μέρα. Θα το καλωσόριζα αυτό. Θα ήθελα πολύ να σου μιλήσω».

Ωστόσο ο διάσημος καλλιτέχνης το 2019 κατακεραύνωσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν που είχε πει ότι η Ρωσία «δεν έχει πρόβλημα» με τους ομοφυλόφιλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ