Samya Silva: Σκότωσαν 21χρονη influencer έξω από κλαμπ

Μια influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δολοφονήθηκε στην Βραζιλία, αφού ένοπλοι την διέταξαν να σταματήσει τη μοτοσικλέτα της. Η Samya Silva, 21 ετών, δέχτηκε επίθεση όταν έφυγε από ένα κλαμπ με δύο φίλους της στη βορειοανατολική πόλη Teresina την Κυριακή.

Οι δράστες την διέταξαν να σταματήσει, αλλά η μητέρα ενός παιδιού αρνήθηκε και έφυγε με ταχύτητα προτού σταματήσει και εγκαταλείψει την μηχανή.

Εκείνη και οι φίλοι της προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Φρανσίσκο Κόστα.

Οι ένοπλοι πυροβόλησαν έξι φορές κατά της 21χρονης. Άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο. Δεν είχαν αναφερθεί συλλήψεις μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Μία από τις φίλες της, η Yrla Lima, μπήκε στο Instagram  για να μοιραστεί μια φωτογραφία του σπασμένου κινητού της που είχε χτυπηθεί από σφαίρα.

Η Λίμα αποκάλυψε το σπασμένο κινητό της

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα», έγραψε. «Απλώς προσπάθησα να σώσω τον εαυτό μου» τόνισε. Μοιράστηκε επίσης μια σειρά από φωτογραφίες της και της Silva μαζί με μια λεζάντα που έγραφε: «Διασκεδάσαμε τόσο πολύ σήμερα». Η Λίμα και η άλλη γυναίκα που επέβαινε στη μοτοσυκλέτα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, δεν τραυματίστηκαν.

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη δολοφονία, αν και δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο έκανε αναφορά σε μια διαμάχη που είχε σε ένα πάρτι το Σάββατο.

«Δολοφονήθηκε σε δημόσιο δρόμο. Οι αστυνομικοί από το τμήμα ανθρωποκτονιών έλαβαν αμέσως μέτρα για να ξεκινήσουν έρευνες», ανέφερε η Πολιτική Αστυνομία της Πολιτείας Piauí σε δήλωση στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο UOL.

Η Silva, η οποία αφήνει πίσω της έναν δίχρονο γιο, είχε περισσότερους από 62.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram @samynha_sillva.

Η Σίλβα ήταν γνωστή για την ανάρτηση αμφιλεγόμενου περιεχομένου στον λογαριασμό της. Τον Αύγουστο, προκάλεσε την οργή, αφού ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει την υποστήριξή της στη νομιμοποίηση της μαριχουάνας.

«Θα καπνίσω «ένα» στην πλατεία και θα μπορέσω να είμαι ελεύθερη γιατί δεν θα με λένε άτακτη», είχε σχολιάσει τότε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ