Ρωσία: Νέα επίθεση σε σιδηροδρομική γραμμή στη Μπριάνσκ

Άλλη μία επίθεση σε σιδηροδρομική γραμμή σημειώθηκε σήμερα στο ρωσικό έδαφος, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες για νέες ειρηνευτικές συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη, αύριο Δευτέρα, που αφορούν τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, ζημιές καταγράφηκαν στη σιδηροδρομική γραμμή Unecha-Zhecha στην περιφέρεια Μπριάνσκ.


Όπως ανέφερε μέσω Telegram η θυγατρική Moscow Railways: «Σήμερα στις 10:52, στο τμήμα Unecha-Zhecha της περιοχής Μπριάνσκ, κατά τη διάρκεια επιθεώρησης της υποδομής από ειδικό εξοπλισμό, οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους εντόπισαν ζημιές στη γραμμή. Κανείς δεν τραυματίστηκε. Η κίνηση προαστιακών και επιβατικών τρένων σε αυτό το τμήμα δεν πραγματοποιείται».

Το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες αφότου ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 69 τραυματίστηκαν, έπειτα από εκρήξεις σε δύο γέφυρες σε διαφορετικές περιοχές της Ρωσίας που συνορεύουν με την Ουκρανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK