Πούτιν, Σι Τζινπίνγκ, Κιμ Γιονγκ Ουν: Ηγέτες από… κούνια με την τεχνητή νοημοσύνη

Όλοι οι ηγέτες της παγκόσμιας σκηνής ήταν κάποτε μωρά. Η τεχνητή νοημοσύνη, λοιπόν, αποφάσισε να τους φανταστεί σε μικρή ηλικία και γι’ αυτό έφτιαξε φωτογραφίες για να δείξει πως θα μπορούσαν να είναι ως μωρά.

Η εταιρεία MidJourney, που έφτιαξε ψεύτικες φωτογραφίες από την σύλληψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αλλά και του πάπα Φραγκίσκου, κράτησε ως στοιχεία τα κουρέματα αλλά και τα κοστούμια των ηγετών.

Έτσι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν ως μωρό φαίνεται με το ίδιο κούρεμα και ένα μπεζ κουστούμι.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν ως μωρό έχει το ίδιο στόμα και το ίδιο χρώμα μάτια.

Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ ως μωρό έχει το ίδιο βλέμμα και φοράει ένα λευκό πουκάμισο.

Εντυπωσιακός ως μωρό είναι και ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ που φοράει γκρι κοστούμι με γραβάτα.

Αίσθηση με την φωτογραφία του πιτσιρικά Έλον Μασκ

Τον προηγούμενο μήνα τα πληκτρολόγια είχαν πάρει φωτιά όταν δημοσιεύθηκε φωτογραφία του αφεντικού του Twitter και της Tesla, Έλον Μασκ ως παιδί. Η φωτογραφία που είχε παραχθεί με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης έδειχνε εξαιρετικά αληθοφανής με τους χρήστες να σχολιάζουν και να αστειεύονται.

Τον περασμένο Μάρτιο μία φωτογραφία του πάπα Φραγκίσκου με μοντέρνο φουσκωτό μπουφάν ξεγέλασε τους πάντες. Η φωτογραφία είχε δημιουργηθεί από την MidJourney και έκανε αρκετούς να πιστέψουν ότι ήταν πραγματική.

Η εταιρεία είχε φτιάξει και φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να εξελιχθεί η σύλληψη του Ντόναλντ Τραμπ εάν ο πρώην πρόεδρος αντιστεκόταν. Επίσης δημοσίευσε και φωτογραφίες του Τραμπ με την πορτοκαλί στολή των φυλακισμένων να κάθεται στο κελί του πίσω από τα κάγκελα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ