Βλαντίμιρ Πούτιν: Φίλοι της Καμπάεβα προσπαθούν να την πείσουν να μεσολαβήσει για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία

Οι φίλοι της συντρόφου του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλίνας Καμπάεβα, την παρακαλούν να πάει στη Μόσχα για να τον πείσει να τερματίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής βρίσκεται αντιμέτωπη με απέλαση από την Ελβετία.

«Οι φίλες της Αλίνας την παρακαλούν να πάει στον Πούτιν και να τον πείσει να βάλει ένα τέλος στον πόλεμο», είπε μια πηγή στο Page Six. «Δεν φαίνεται να ακούει κανέναν, αλλά ίσως να την ακούσει».

Η πηγή πρόσθεσε: «Ο Πούτιν περιβάλλεται από πολλούς κρίκους ασφαλείας. Η Αλίνα λέει ότι δεν ξέρει αν μπορεί να φτάσει κοντά του –και ακόμα κι αν το κάνει– δεν ξέρει αν θα μπορέσει να βγει ξανά έξω για να είναι με τα παιδιά της».

Ο ιστότοπος Page Six ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να έκρυβε την σύντροφό του και τα παιδιά τους στο άλλοτε ουδέτερο ευρωπαϊκό έθνος.

Η Καμπάεβα, αθλήτρια που κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, φέρεται να έχει τέσσερα παιδιά –δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια– με τον 69χρονο Πούτιν, αν και οι δυο τους δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα.

Τα παιδιά φέρεται να γεννήθηκαν στην Ελβετία και έχουν όλα ελβετικά διαβατήρια, σύμφωνα με μια πηγή που υποστηρίζει ότι η 38χρονη Καμπάεβα έχει διαβατήρια με διάφορα ονόματα και εθνικότητες.

 

Λέγεται ότι η Καμπάεβα και τα παιδιά τους κρύβονται σε ένα πολυτελές ιδιωτικό σαλέ που ανήκει σε έναν πιστό φίλο του Πούτιν κοντά στα γαλλικά σύνορα.

Ενώ η ελβετική κυβέρνηση φέρεται να μην έχει πληροφορίες για το εάν όντως αυτή η ιστορία ισχύει, και αν η 38χρονη έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα, η πηγή πρόσθεσε: «Η Αλίνα θα μπορούσε να ταξιδεύει με διάφορα ονόματα και διαβατήρια. Πετά με ιδιωτικά τζετ και δεν θα ρίσκαρε να ταξιδέψει με το όνομά της».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ