Πόλεμος της βασιλικής οικογένειας με το BBC για το νέο ντοκιμαντέρ

Η βασίλισσα Ελισάβετ δημιούργησε κοινό μέτωπο με τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε μια προσπάθεια να μποϊκοτάρουν το νέο ντοκιμαντέρ του BBC, στο οποίο καταγράφονται οι μάχες επικών διαστάσεων μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει η Dailymail, το Παλάτι είναι εξαγριωμένο που το κανάλι δεν επέτρεψε να δουν το ντοκιμαντέρ “The Princes And The Press” (Οι πρίγκιπες και ο Τύπος), πριν την μετάδοσή του αύριο στο BBC2. Οι πληροφορίες τονίζουν ότι το Παλάτι θα αρνηθεί να συνεργαστεί με το BBC σε μελλοντικά project αν δεν δοθεί το βήμα να απαντηθούν όσα καταμαρτυρούνται.

Χθες το βράδυ, ανώτερη βασιλική πηγή καταδίκασε το ντοκιμαντέρ και ανέφερε ότι η διαμάχη αυτή άφησε την 95χρονη μονάρχη “ταραγμένη”.

Σε μια άκρως ασυνήθιστη κίνηση, τα τρία ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώθηκαν για να παραπονεθούν στο BBC και απείλησαν με αντιδράσεις εάν προχωρήσει το πρόγραμμα όπως είχε προγραμματιστεί.

Παρά τις συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του καναλιού, η πηγή είπε ότι το BBC εξακολουθεί να αρνείται να δείξει το πρόγραμμα στο Παλάτι πριν από τη μετάδοση.

Πηγή του Παλατιού είπε: «Υπάρχει αναστάτωση γι’ αυτό. Πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι δίκαιο. Κανείς στο Παλάτι δεν το έχει δει».

Το BBC λέει ότι το πρόγραμμα που αποτελείται από δύο μέρη θα παρέχει το «πλαίσιο» για τη σχέση του Ουίλιαμ και του Χάρι με τα μέσα ενημέρωσης.

Όμως, ενώ οι γνώστες του Παλατιού λένε ότι «θα το κρίνουμε όταν το δούμε», πηγές πιστεύουν ότι η ταινία θα παρουσιάσει τα δύο αδέλφια –ή τους συμβούλους που εργάζονται γι’ αυτούς– να «στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου» στα μέσα ενημέρωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ