Πόλεμος στο Ισραήλ: Το πρώτο βίντεο από την Χαμάς με 21χρονη όμηρο – «Είμαι η Μία, πάρτε με από εδώ»

Στη δημοσιότητα έδωσε η Χαμάς το πρώτο βίντεο μίας 21χρονης που κρατείται όμηρος. Πρόκειται για την Μία Σεμ, η οποία βρισκόταν στο αιματοβαμμένο φεστιβάλ στο Ισραήλ, όπου σφαγιάστηκαν 260 άνθρωποι έπειτα από την εισβολή των τρομοκρατών.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία τουλάχιστον 199 είναι οι όμηροι από το Ισραήλ, στα χέρια της Χαμάς. Μέχρι χθες στις 17:00 το απόγευμα, η Χαμάς είχε εκτοξεύσει 6.753 ρουκέτες στο Ισραήλ, από την 7η Οκτωβρίου.

Στο βίντεο διαρκείας ενός λεπτού που δημοσιεύτηκε στο Telegram, η Μία εμφανίζεται να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη για ένα τραύμα στο χέρι, προτού πει στην κάμερα ότι βρίσκεται στη Γάζα και παρακαλά για την απελευθέρωσή της.

«Είμαι η Μία Σεμ, είμαι 21 ετών από τη Σοχάμ. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Γάζα. Επέστρεψα νωρίς το πρωί του Σαββάτου από ένα πάρτι στην περιοχή Σντερότ. Τραυματίστηκα σοβαρά στο χέρι. Με έφεραν στη Γάζα και έκανα χειρουργείο για περίπου 3 ώρες. Με φροντίζουν και μου δίνουν φαρμακευτική αγωγή, όλα είναι καλά. Σας ζητώ απλώς να με φέρετε πίσω στο σπίτι μου το συντομότερο δυνατό, στην οικογένειά μου, στους γονείς μου, στα αδέλφια μου. Σας παρακαλώ, πάρτε με από εδώ το συντομότερο δυνατό».

Η οικογένεια της επιβεβαίωσε ότι είναι η ίδια και δήλωσε ευτυχισμένη που την ξαναβλέπουν, αναφέρει η Haaretz.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ