Πέθανε ο O.J. Simpson έπειτα από μάχη με τον καρκίνο – Είχε αθωωθεί για τον φόνο της γυναίκας του και του εραστή της

Πέθανε ο 76χρονος O.J. Simpson, πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ηθοποιός, ο οποίος αθωώθηκε στη «δίκη του αιώνα», όπως ανέφερε η οικογένειά του. Το τελευταίο διάστημα νοσούμε από καρκίνο του προστάτη και η υγεία του χειροτέρεψε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ουάσιγκτον

Ο O.J. Simpson είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της γυναίκας του και αθωώθηκε στο πολύκροτο δικαστήριο που έγινε, ενώ σχεδόν είχε… ομολογήσει το έγκλημα.

Το όνομα του O.J. Simpson συνδυάστηκε με τη “δίκη του αιώνα”, όπως είχε χαρακτηριστεί, καθώς ο πρώην παίκτης δικάστηκε και αθωώθηκε για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και του εραστή της Ρόναλντ Γκόλντμαν.

Μέγκαν Μαρκλ: Οι 2 απαιτήσεις της για τη συμφιλίωση με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Το ζευγάρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λος Άντζελες τη νύχτα της 12ης Ιουνίου 1994.

Cristie’s: Απέσυρε 4 αρχαία ελληνικά αντικείμενα από δημοπρασία – Πώς αποκαλύφθηκε ότι συνδέονταν με αρχαιοκαπηλία

 

Ήταν περιτριγυρισμένος από τα παιδιά και τα εγγόνια του, δήλωσε η οικογένεια.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, η οικογένειά του ζητά να σεβαστείτε τις επιθυμίες τους για ιδιωτικότητα και χάρη», ανέφερε η οικογένεια Σίμπσον σε ανακοίνωσή της.

Πώς αθωώθηκε ο O.J. Simpson στη «δίκη του αιώνα»

Ο σταρ του NFL -ο οποίος δικάστηκε για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του, Nicole Brown Simpson, και του φίλου της, Ron Goldman, τη δεκαετία του ’90- πέθανε εχθές Τετάρτη (10/4) στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με την ενημέρωση της οικογένειάς του.

Ο εκλιπών και παλαίμαχος σταρ του NFL απέφυγε το 1995 την καταδίκη για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν, και του φίλου της, Ρόναλντ Γκόλντμαν.

Δεν γλίτωσε, όμως, την «ρετσινιά» της αμφιβολίας ή της παραβατικής συμπεριφοράς. Στις 5 Δεκεμβρίου 2008 καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 33 χρόνια, ως ένοχος για απαγωγή και ένοπλη ληστεία τον Σεπτέμβριο του 2007, στο Λας Βέγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ