Marseaux: Έχω κάνει σχέση και με τα δύο φύλα

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη η Marseaux. Η τραγουδίστρια, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον Γιώργο Νταλάρα.

Μιλώντας για το κομμάτι της, «Βότκα βύσσινο», το οποίο σχολιάστηκε, η Marseaux ανέφερε: «Είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Αν δεν συμβεί κάτι δεν έχω έμπνευση για να γράψουμε κάτι, για να πω κάτι. Είχε γίνει αυτό έπειτα από ένα live σε ένα club και ήταν ωραία ιστορία για να τη γράψουμε.

Είναι αληθινή ιστορία, ισχύει ότι φλέρταρα με γυναίκα. Έτυχε! Είμαι άτομο που ψάχνομαι πολύ για να καταλάβω εμένα, το πώς νιώθω και το τι είμαι. Ήταν και αυτό ένα ερωτηματικό που ήθελα να το ψάξω. Ακόμα δεν έχω καταλήξει. Έχω κάνει σχέση και με τα δύο φύλα. Τώρα είμαι σε μια ήρεμη φάση. Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι καλά».

Σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του για τους καλλιτέχνες και τις διαφημίσεις, η τραγουδίστρια απάντησε: «Είναι πιο μεγάλος οπότε δεν ξέρει πώς κινείται η αγορά. Επειδή είναι τόσο σπουδαίος για εμένα, δεν θα τολμούσα ποτέ να αντιδράσω σε κάτι που είπε. Αν ο Γιώργος Νταλάρας με ρωτούσε γιατί έκανα διαφήμιση, θα του έλεγα ότι το έκανα για τα λεφτά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ