Marseaux: «Πέρασα από ένα στάδιο κατάθλιψης – Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου, «EQ» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Marseaux.

Μεταξύ άλλων, η νεαρή καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της και τα συναισθήματα που κατέκλυσαν την ίδια το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η Marseaux σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με κατάπιε το συναίσθημα. Τότε δεν πήγαινα σε κάποιο ψυχολόγο αλλά νομίζω ότι κατά μία έννοια ίσως είχα περάσει από ένα στάδιο κατάθλιψης. Τώρα που το συζητάω με την ψυχολόγο μου, μου έχει πει ότι ναι, είχα περάσει από ένα στάδιο κατάθλιψης που είναι πολύ λογικό. Γιατί όταν είσαι 17 χρονών και χάνεις τη μαμά σου, είναι σαν να χάνεις ουσιαστικά τη γη κάτω από τα πόδια σου».

«Δηλαδή εγώ ένιωθα τεράστια μοναξιά και είχα διάφορα θέματα. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι με τίποτα, δεν έτρωγα και είχα διάφορα άλλα θέματα. Με τον καιρό όμως και με τους καλούς μου φίλους κατάφερα και σιγά σιγά βγήκα από αυτό. Θέλει προσπάθεια και θέλει όντως να θες να βοηθηθείς».

«Γιατί άμα δεν θες, ακόμα και να σε σέρνουν από τα μαλλιά, δεν θα αλλάξει κάτι. Άμα πεις όμως ότι «εντάξει, περνάω κάτι που δεν νιώθω καλά στην κατάσταση αυτή που βιώνω τώρα και θέλω να την αλλάξω», θα το καταφέρεις σίγουρα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Marseaux στο talk show της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action 24.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ