Πάφος: Βρετανός στρατιώτης ο 19χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Βρετανός στρατιώτης φέρεται να είναι ο 19χρονος, που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 16χρονης Βρετανίδας στην Πάφο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Ο 19χρονος έχει τεθεί υπό κράτηση σε σχέση με τον βιασμό.

Σύμφωνα με την Sun η σύλληψη του 19χρονου για βιασμό έγινε έπειτα από καταγγελίες για bullying, μισογυνισμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στην υπηρεσία υποβρυχίων του Βασιλικού Ναυτικού. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι άρχισε επείγουσα έρευνα.

Όπως τονίζει το sigmalive, ο βιασμός φέρεται να συνέβη έπειτα από στρατιωτική άσκηση στην Κύπρο, στην οποία συμμετείχαν πεζοναύτες και στρατεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 19χρονου μετά την καταγγελία της 16χρονης. Η ανήλικη είπε πως γνώριζε τον 19χρονο και συναντήθηκε μαζί του. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, στη συνέχεια την οδήγησε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε κεντρική περιοχή της Πάφου, όπου την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η Αστυνομία Πάφου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του 19χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο ίδιος πάντως, κατά την ανάκρισή του, φέρεται να προέβη σε διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. Η υπόθεση αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη διακριτικότητα λόγω και της εμπλοκής ανήλικου προσώπου στην υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ