Ουκρανία: Σκοτώθηκε στο μέτωπο ο γνωστός σκηνοθέτης Βίκτορ Ονίσκο – Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Βίκτορ Ονίσκο σκοτώθηκε στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία, όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Ουκρανία: Πολύνεκρη επίθεση στο κατεχόμενο Ντονέτσκ – Επλήγη κτίριο με Ρώσους στρατιώτες και πυρομαχικά

«Ο διάσημος σκηνοθέτης, Βίκτορ Ονίσκο σκοτώθηκε στο μέτωπο. Τόσοι πολλοί γενναίοι και ταλαντούχοι Ουκρανοί θυσιάζουν τη ζωή τους σε αυτόν τον πόλεμο ενάντια στις ορδές του σκότους για να προστατεύσουν την πατρίδα τους. Είθε το φως της μνήμης των ηρώων μας να λάμπει αιώνια», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο ουκρανικός στρατός λέει πως κατάφερε βαριές απώλειες στους Ρώσους στην Μπαχμούτ

Βίκτορ Ονίσκο: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

Η σύζυγος του Βίκτορ Ονίσκο, Όλγα Μπιρζούλ, ραγίζει καρδιές με ανάρτησή της στο Facebook.

«Η καρδιά μου θα παραμείνει για πάντα στο τρομερό έτος 2022. Επειδή εσύ έμεινες εκεί. Ο ήρωάς μου. Η αγάπη μου. Τα πάντα μου. Δεν ξέρω πώς να συνεχίσω να ζω και να αναπνέω χωρίς εσένα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ονειρευτώ ξανά. Λένε ότι οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ. Δυστυχώς πεθαίνουν. Και πεθαίνουν τώρα κατά χιλιάδες, αφήνοντας για πάντα τους συγγενείς τους αθεράπευτες συναισθηματικές πληγές. Θα ήμουν ευγνώμων για έναν τραυματισμό, μία αναπηρία, έναν ακρωτηριασμό, PTSD (Διαταραχή μετατραυματικού στρες) ή οτιδήποτε αρκεί να ήσουν ζωντανός. Αλλά τελείωσε η τύχη. Δεν θα μπορέσω ποτέ να κρυφτώ στην αγκαλιά σου, να ακούσω τη φωνή σου, να γελάσω με τα αστεία σου και να μαλώνουμε για ώρες για ταινίες».

«Το μόνο πράγμα που έχω από εσένα είναι ένα 9χρονο κορίτσι με τα γκρίζα μάτια σου. Χάρη σε σένα έζησε μια φανταστική παιδική ηλικία με μοτοσικλέτες, ποδήλατα, σκηνές, σκι, μουσική, βουνά στα Βαλκάνια και συναυλίες στο Βερολίνο. Και όταν πνιγόμουν στα δάκρυα, με χαΐδεψε στο κεφάλι και είπε ότι ο μπαμπάς πολέμησε για την ελευθερία μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, ο μπαμπάς θα είναι πάντα στις σκέψεις μας. Η μικρή μας ενήλικας. Ένα από τα χιλιάδες αθώα παιδιά των οποίων οι γονείς σκοτώθηκαν από τους καταραμένους Ρώσους. Πονάει. Πονάει απερίγραπτα» έγραψε η Μπιρζούλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ