Δράμα: Στη φυλακή ο 36χρονος για τον βιασμό του γιου της συντρόφου του

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα και κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του ανήλικου γιου της συντρόφου του και την απόπειρα βιασμού του 15χρονου φίλου του θύματος.

Δράμα: «Αν το έκανε, υπάρχει η Δικαιοσύνη» – Τι λέει η μητέρα του 16χρονου ο οποίος καταγγέλλει βιασμό από τον σύντροφό της

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 36χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας η καταγγελία ενός 15χρονου ότι ο 36χρονος αποπειράθηκε να τον βιάσει το βράδυ των Χριστουγέννων.

Δράμα: «Άρχισε να ασελγεί στον γιο μου» – Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις της μητέρας του 15χρονου

Εκείνη τη νύχτα, ο 15χρονος είχε φιλοξενηθεί στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει, ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Στο πλαίσιο της έρευνας, εξετάστηκε και ο συμμαθητής του. Το δεύτερο αγόρι, όταν έμαθε για το περιστατικό την ημέρα των Χριστουγέννων, εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του, πως κι ο ίδιος ζούσε τον ίδιο εφιάλτη στα χέρια του 36χρονου συντρόφου της μητέρας του.

Βιασμός ανηλίκου στη Δράμα: Συγκλονισμένος ο πατέρας του 36χρονου που συνελήφθη – Τι είπε για τον γιο του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ