Δράμα: «Αν το έκανε, υπάρχει η Δικαιοσύνη» – Τι λέει η μητέρα του 16χρονου ο οποίος καταγγέλλει βιασμό από τον σύντροφό της

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της, στη Δράμα. Ο 36χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται τόσο για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του γιου της συντρόφου του όσο και για την απόπειρα βιασμού του φίλου του ανήλικου, που κοιμήθηκε στο σπίτι τους.

Δράμα: «Άρχισε να ασελγεί στον γιο μου» – Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις της μητέρας του 15χρονου

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Η μητέρα του 16χρονου αγοριού, που φέρεται να κακοποιείτο σεξουαλικά από τον 36χρονο επί 1,5 χρόνο, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως ισχυρίστηκε, ο γιος της δεν της είχε αποκαλύψει ποτέ ότι τον βίαζε ο σύντροφός της. Λέει, δε, ότι δεν θα σταθεί στο πλευρό του 36χρονου και θα περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης.

«Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας ‘να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει’. Δεν μου είπε κάτι. Αν το έκανε, υπάρχει Δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ‘ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά ή πήγε να το κάνει. Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά» περιέγραψε η μητέρα του 16χρονου.

Βιασμός ανηλίκου στη Δράμα: Συγκλονισμένος ο πατέρας του 36χρονου που συνελήφθη – Τι είπε για τον γιο του

Σε ερώτηση εάν η ίδια έβαλε τον φίλο του γιου της να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον σύντροφό της, αρνήθηκε πως έκανε κάτι τέτοιο. «Απλώς εγώ είπα ότι εγώ με την μητέρα μου θα κοιμηθούμε στο ένα το δωμάτιο, ο πατέρας μου με τον γιο μου θα κοιμηθούν στο σαλόνι και μετά γυρνάει το παιδί της και λέει ‘εγώ με τον… (τον σύντροφό της)».

Ερωτηθείσα εάν θα σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της, είπε: «Όχι βέβαια. Ούτε τον κατηγορώ, ότι ‘ναι το έκανε’, αλλά ούτε και θα σταθώ στο πλευρό του. Θα το αφήσω στα χέρια της Δικαιοσύνης». Εξήγησε ότι διατηρεί σχέση με τον 36χρονο εδώ και έναν χρόνο. «Μέναμε μαζί και πηγαίναμε και για γάμο», είπε η μητέρα του 16χρονου.

Δράμα: Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση βιασμού του 15χρονου από τον σύντροφο της μητέρας του

Γιαγιά 16χρονου: «Δεν είχαμε καταλάβει κάτι»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η γιαγιά του 16χρονου. «Ο μικρός ήταν μία έτσι, μία αλλιώς. Δεν έλεγε τίποτα τόσο καιρό. Δεν μας πέρασε ποτέ από τον νου πως θα κάνει τέτοιο πράγμα. Σε καμία περίπτωση […] Εδώ μέσα που κοιμήθηκαν, ήμασταν όλη η οικογένεια. Δεν τους βάλαμε να είναι μόνο αυτοί εδώ πέρα, και να αφήσουμε τα παιδιά μόνα τους», είπε αρχικά η γιαγιά του αγοριού.

«Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα. Ο μικρός δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Τώρα όμως μας λέει ναι, πως το έκανε (ο 36χρονος). Δεν ξέρω γιατί δεν μας είχε μιλήσει τόσο καιρό» συμπλήρωσε η ίδια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ