Σόφη Ζαννίνου: Δεν φοβάμαι τον θάνατο, έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει εκεί πάνω

Για τα παιδικά της χρόνια, την κόρη της και τη σχέση της με τον χρόνο μίλησε η Σόφη Ζαννίνου στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα», ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί ξανά.

Η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε σε περιοδεία από γονείς ηθοποιούς και παίζει στο θέατρο από 5 ετών. Δηλώνει αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά όχι χαζοχαρούμενη. Θυμάται πως ο πατέρας της ήταν πολύ αυστηρός, και εκείνη δεν συμπεριφερόταν όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Στην πορεία διαπίστωσε πως το ίδιο συνέβη και με την ίδια, όταν έγινε μητέρα.

«Ως μαμά ήμουν πολύ αυστηρή και έχω ζητήσει δημόσια συγνώμη από την κόρη μου για αυτό» ανέφερε η ηθοποιός.

Η Σόφη Ζαννίνου δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέδια για το μέλλον και πάντα κάνει όνειρα εφικτά και όχι μεγάλα. «Θα ήθελα να έχω ένα αυτοκινούμενο και να κυνηγάω το καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον θάνατο, είπε πως δεν τον φοβάται καθώς έχει ζήσει πολλά πράγματα και έχει περιέργεια να δει «τι θα γίνει εκεί πάνω». «Με τον χρόνο έχω καλή σχέση. Γενικότερα έχω φόβο μην παραμορφωθώ» σημείωσε η ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γάμου απάντησε: «Δεν παντρεύομαι ξανά γιατί δεν μπορώ να αντέξω τον άλλον 24 ώρες το 24ωρο, αλλά ούτε εκείνος εμένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ