Νέα συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου – «βόμβα»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ μία νέας τηλεοπτικής συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare», στις 10 Ιανουαρίου. Ο δούκας θα μιλήσει στον δημοσιογράφο Άντερσον Κούπερ και στην εκπομπή του CBS «60 Minutes», μόλις δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου.

Δέκα προσωπικότητες που θα μας απασχολήσουν το 2023 – Από τον πρίγκιπα Χάρι στον Ουεμπανιαμά

Το τρέιλερ δείχνει τους δύο άνδρες να συνομιλούν και όπως λέει ο παρουσιαστής στο σπικάζ του τρέιλερ αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Περιμένουν μια «συγγνώμη» από την βασιλική οικογένεια

Το «Spare» είναι γραμμένο με «ακατέργαστη, βαθιά ειλικρίνεια», και μεταφέρει τους αναγνώστες σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του 20ου αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου, που αναμένεται να φέρει οριστική ρήξη στις σχέσεις του Χάρι με τον αδελφό του, Ουίλιαμ.

Το 416 σελίδων, βιβλίο του Χάρι γράφτηκε από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο JR Moehringer και θα μεταφραστεί σε 16 γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ