Τέλος στα σενάρια για τη Ναταλία Γερμανού – Η συνάντηση με τον Alpha και το νέο συμβόλαιο έως το 2025

Θα φύγει για το Mega ή θα μείνει στον Alpha η Ναταλία Γερμανού τη νέα σεζόν; Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για επικείμενη μετακίνηση της παρουσιάστριας ενόψει της λήξης του συμβολαίου της τον Ιούνιο, ο Alpha βγαίνει μπροστά για να… κλείσει την πόρτα της εξόδου και να δώσει εχέγγυα σταθερότητας.

Λίγο πριν φύγει το 2022 και ενώ δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» να ετοιμάζει «έξοδο» με κατεύθυνση το Mega, ο Alpha κινήθηκε άμεσα για να «κλειδώσει» τη Ν. Γερμανού στο δυναμικό του και να αποκρούσει φημολογούμενες διεκδικήσεις από ανταγωνιστικά κανάλια. Η Ν. Γερμανού είναι από τα πρώτα πρόσωπα που επιθυμεί να κρατήσει ο Alpha, ενώ έγινε ήδη και η πρώτη επίσημη συνάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, λίγο πριν φύγει το 2022 η διοίκηση του Alpha κάλεσε τη Ν. Γερμανού σε ραντεβού, στο οποίο ετέθη επίσημα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου της τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, με πιθανότερη εκδοχή την υπογραφή νέου συμβολαίου με διάρκεια δύο συν ένα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» διανύει την πέμπτη σεζόν της στον Alpha, ενώ, αν ανανεώσει, θα επεκτείνει τη συνεργασία με το κανάλι τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2025. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου ήταν καθοριστικό και οι δύο πλευρές έχουν ήδη μπει σε τροχιά ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Στόχος είναι να συνεχιστεί η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», που έχει δυναμική παρουσία στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, διατηρώντας την πρωτιά έναντι άλλων ανταγωνιστικών εκπομπών. Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, ωστόσο μπήκαν γερά θεμέλια και δόθηκαν εγγυήσεις σταθερότητας μετά και την πρόσφατη εξαγορά του 50% του Alpha. Παρά τις «σειρήνες» του ανταγωνισμού, φαίνεται πως η Ν. Γερμανού έκλεισε και μένει στον Alpha.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ